Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Harry Potter és a Főnix...

Harry Potter és a Főnix rendje :DDD elakadtam most hogyan kell tovább?

Figyelt kérdés
Ott tartok még az elején hogy a Piton professzorhoz kell mennem és ott áll az ajtónál és nemtudom mit kéne csinálnom Hermione mondja, hogy menjünk a könyvtárba és ott a Varázsitalok résznél keressem a könyvet...honnan tudjam h az hol van?:D:D:DD segitsetekkkkk:D

2012. okt. 23. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
megnyomod a tab-ot és kijön a térkép. ott meg tudod nézni hogy hol a könyvtár, nyomsz egy entert, és a lábnyomok fogják mutatni az utat.
2012. okt. 23. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
de a könyvtárba nem találom azt a f*s könyveeeet
2012. okt. 23. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

[link]

1. találat

[link]

Szegény Harry! Keressünk a kezére orvosságot!

Hermione egy könyvből akar segíteni neked, de ahhoz le kell menni a könyvtárhoz. Jelöld ki a térképen majd ismét a lábnyomokat kell követned. Odaérve látod, hogy egy könyvespolc tetején lapul meg a könyv, amire szükséged van. A Vingardium Leviosa varázslat segítségével rakd az asztalt a polc mellé, majd mássz fel rá. A gonosz kis könyv repülni is tud! Mindig oda rakd az asztalt, ahova épp repül, majd a végén lerepül a főasztalra. Menj oda és vedd fel. Hermione szerint mégsem ez a könyv kell neked, de elteszi, mert a zárolt részlegből van, így bizonyára érdekes dolgokat rejthet. Vajon mit tartalmazhat a könyv? Myrtle mosdójában megtudhatjátok, ezért oda kell mennetek.

Odaérve, Hermione megnézi a könyvet, és hasznosnak találja, sőt még varázslatot is tanít neked, amivel tüzet tudsz gyújtani. A bemelegítő mozdulatok után gyújtsd fel a WC összes fáklyáját, majd dőlj hátra és nézd az animációkat. Párbajra fogod tanítani az órádra jelentkezőket, de most inkább Neville-t kellene megkeresned. Neville megint elbénázott valamit, ezért neked kell segítened rajta az égetős varázslattal. Miután végeztél az összes növénnyel, Neville megmutatja a Szükség Szobáját, ahol nyugodtan gyakorolhattok a DS tagjaival. Persze előtte fel kell keresni őket, és el kell végezni a miniküldetéseiket. Íme a lista és a hozzájuk tartozó küldetések:

2012. okt. 23. 17:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt már lejátszottam.. ezután volt egy feladat már csak ez az uccso feladat mert mást már nemenged csinálni.. Oda megyek valahol alulra a piton tanárurhoz és bekéne tudnom menni a terembe de ott áll előtte és ha megnyomom az entert h beszéljek vele aztmondja h menjek el és nemtudom h akk oda hogyan jussak be de gondolom h a könyvtárból kell az a bűbájos akármi amit nem találok ott!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
2012. okt. 23. 17:23
 5/8 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=IcftVPwL8Pw 3:23-nál bemegy ott az ajtón de én ott nemtudok bemenni mert ott van a piton :DDDDDDDDDDddd akk micsináljak??
2012. okt. 23. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezen én is sokat törtem a fejem, de végül megtaláltam. Ha bemész a könyvtárba, a zároltrész bal oldalán van, de nem biztos.
2012. okt. 24. 07:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a rész nekem is nehezen ment. Menj be a zárolt részlegbe és ott a polcok közt valamelyik sarokban lesz. Ott legbelül. Mikor odaérsz, Hermione majd mondja, hogy ott van...és utána már könnyű lesz.
2012. okt. 29. 11:51
 8/8 anonim válasza:
Rohangálj egy kis ideig, utána megjelenik Félig Fej Nélküli Nick (előtte állj pár másodpercig egy helyben), és ő elküld valakihez, aki már megírta (a lábnyomok visznek)
2015. máj. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!