Hogy kell installálni a Hp Deskjet f2280 nyomtatót? Beraktam a cd-t, de itt elakadtam. Hogyan tovább? H. e. l. p
Figyelt kérdés
Fontos:S2010. jún. 29. 19:50
1/16 anonim válasza:
Beraktad a CD-t és úgy hagytad? Vagy léptél valamit tovább?
2/16 A kérdező kommentje:
kerestem volna egy olyat hogy install. dehat miert is lenne ilyen egyszeru?
2010. jún. 29. 20:07
4/16 A kérdező kommentje:
van, de megsincs. nem is tudom hogy lehet olyan termeket eladni amihez nincs megfelelo nyelvu utasitas. nemhogy magyar, de meg angol sincs csak egy kazal hottentotta nyelv amit nem ertek.
2010. jún. 29. 20:14
5/16 anonim válasza:
Ha 32 bit-es Windows XP-d van, akkor töltsd le a jobb oldalon (második sor), feketével írt drivert. Ez egy exe fájl, ha letöltötted, indítsd el és felrakja az illesztőprogramot. Innen: [link]
6/16 A kérdező kommentje:
windows 7-em van:<
2010. jún. 29. 20:23
7/16 A kérdező kommentje:
es korabban ugyaninnen mar letoltottem a win7re valot, elinditottam, de nem ismerte fel a programot:-<
azert remeltem hogy a cd-vel tobbre haladok...
2010. jún. 29. 20:25
8/16 anonim válasza:
Milyen fájlok vannak a nyomtató cd-jén?
10/16 anonim válasza:
az automatikus telepítés nem indul el?
ugye a nyomtatót még nem dugtad rá (elöször a drivert kell felrakni)
de egyébként van benne magyar használati utasítás, csak max. nem találod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!