Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy XBOX 360-om és Nem...

Patyip kérdése:

Van egy XBOX 360-om és Nem tudom, hogy megéri-e ki flash-elni! És ha megéri akkor kb mennyibe kerül a legújjab?

Figyelt kérdés
És még hogy wifis az Xboxom, van wifink, de nem érzékeli pedig ráduktam a "TPLINK" es fogót...Ez miért van?

#flash #Xbox 360 #Xbox wifi
2012. okt. 20. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Boxtól, illetve meghajtótól függ az ára, 3-8 ezer között mozog.
2012. okt. 21. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha megengedheted magadnak az eredeti játékokat, akkor én a helyedbe nem flasheltetném! Én nem engedhetem meg magamnak ezért megtettem. LT 3.0 az ára 5000 ft volt. Egy cd 130 forint 10 játék megvan 1300ból :) Ezen így gondolkodj, de én ha tehetném lehet ink megvenném a Live Goldot! :)

A gépet újra indítod a routert újra indítod. A beállításoknál bemész a net beállításaihoz és ott tudod tesztelni a netet, a problémákat kiírja, ha tudja megoldja magától én igazából a routert sem indítottam újra mert egy hibakeresés után sikerült csatlakoznia ! :)

2012. okt. 21. 10:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát rádugtam a tplinkes wifi fogót, aztán rámentem a beállításokra, majd arra wireless network...aztán csak valami hibát írt ki
2012. okt. 21. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Külön képernyőn dobja a hibaüzenetet vagy csak kérdez valamit? Ha kérdez akkor menj rá az elsőre dolgozni fog tovább! Nekem is ezt csinálta először..
2012. okt. 21. 11:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Külön képernyőn kapok hibaüzenetet
2012. okt. 21. 11:18
 6/6 anonim ***** válasza:
húha így már nem igazán tudom, mi a hibaüzenet?
2012. okt. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!