Van egy xbox360-am és ki van flashelve, de szeretnék online játszani. Azt meg lehet oldani, hogy ne bannoljanak le érte? És mit tudok tenni érte, hogy ki flasheljem vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 21:34
1/10 anonim válasza:
Nem lehet megoldani.
Ha online szeretnél játszani eladod a flashelt gépedet, veszel egy eredetit és hozzá eredeti játékokat és máris játszhatsz online.
Így meg nem fogsz, nincs is semmi jogod hozzá.
2/10 anonim válasza:
Ahogy az előző is írja nincs lehetőség.Csak akkor ha flash előtt ellett mentve az eredeti firmware egy lemezre onnan vissza lehet másolni és újból használható Live-ra a gép,de sajnos senki sem szokta elmenteni a dolgot aki pedig a flasht csinálja nem fogja mondani mert ki tudják olvasni a gépből is az eredeti firmware-t 5-6 ezer forintért.Ezért szoktam mondani amíg van 2 év gari a Xbox360-on nem szabad ki flash-eltetni hanem ki kell próbálni a Live-ot amiből 3hónapot ingyen adnak az új gépekhez ha nem jött be a dolog akkor még mindig ki lehet okosítani.Fordítva komplikáltabb a dolog és több pénzbe kerül.
3/10 anonim válasza:
Ha abgx360 -on többször átfuttatott, és burnermax íróval verbatim lemezre 100% -ra kiírt játékkal nagyon kicsi eséllyel bannolnak ki.
4/10 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel lehet 2 profilod amivel liveon tolod meg amivel offline és amivel akarsz online játszani azt megveszed eredetiben. Bár én nem esküszöm erre sem. Legyne 2 boxod az a legjobb megoldás :-D
5/10 anonim válasza:
A 2 profilos megoldás hülyeség, mert maga a gépet bannolják, nem pedig a profilt. Azért a microsoft dolgozók sem hülyék.
6/10 anonim válasza:
Tudom h a boxot bannolják, csak ha már egyesek szerint egy abgx-el leellenőrzött játék megfelelő arra h liveozzanak bann nélkül akkor próbáljon meg az ember minél több dolgot tisztán csinálni. Bár szerintem átmehet rajta az agb 100X sztem csak idő kérdése a bann. Dualboot a legjobb megoldás, csak nekem 4gb-os corona alaplapos gépem van sajna(mert fölöslegesne ktartottam a 250-est mivel h van 1.5 terrás külső vinyóm, pedig azokra már van rgh) így marad az eredeti game amíg ki nem jön az enyémre is az RGH.
7/10 A kérdező kommentje:
Igazából már nem is játssza le a másolt játékot,de az eredetit lejátssza.Még ilyenkor is bannolnának?Vagy ha egy másik olvasót veszek bele az se megoldás?
2012. okt. 16. 21:19
8/10 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a gyors válaszokat.
2012. okt. 16. 21:19
9/10 anonim válasza:
Létezik egy olyan állítás is, hogy az xbox megjegyzi, ha már 1x is játszottál írott játékkal. Az új olvasó nem megoldás.
10/10 anonim válasza:
de ha játszol neten akkor már az unpadol nem tud lejátszani másolt játékokat én igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!