Melyik a jobb Gamo Shadow 640 vagy Slavia 630 (4.5mm)?
Figyelt kérdés
ha valaki tud jobbat akkor írja le nyugodtan .
pl: én szeretném feszegetni a határokat és akkor már egy 7,5 J légpuskát szeretnék de lehet tippet adni hogyan lehet kicsit feljavítani :D
a lényeg az lenne hogy szeretnék egy légpuskát 30e alatt használt is szóba jöhet .
csak fel lehessen rakni rá egy távcsövet !
2012. okt. 19. 00:05
11/12 Martin0706 válasza:
Hali. Nekem slavia 630 asom van nem fúrt dugattyúval dupla acélrugóval stb stb... 80 m ig viszi át a fémhordót, fácánt már jó 100 m röl is lőttem vele. ezt a dugattyút meg rugókat használtam már gamo shadow 640 esbe is és kb a 20. lövésnél szétrepedt, tört a puska. a slavia megmár 1 éve megvan több 1000 lövést leadtam vele és bírja. semmi baja eddig. :) kb 2 hete vettem egy hosszabb csövet bele amit ki is furadtam 5 mm es re és ígymár sokkal pontosabb de a fémhordót csak 65-70 m ig viszi át dehát ígyis nagyon jó. :)
12/12 Brecska István válasza:
Akkor Slaviát tudsz venni,30e alatt!De tudom ajánlani ,nagyon pontos és erős puska 20-25 méterig!20ezerért már lehet szép állapotút venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!