Ti milyen role-t játszotok LoL-ban?
Ha teammel vagytok mi a posztotok, illetve melyiket játsszátok a legszívesebben?
Azon belül kérlek írjátok le a role-hoz tartozó kedvelt champeket is .D
Solo TOP / MID
Wukong / Galio & Lux
Nem ismerek annyi embert hogy csapatban toljam,de a legjobban a supportot szeretem.Utána az ap mid a kedvenc.
Support - Leona,Taric,Lulu,Janna,Soraka.
Mid - Katarina,Evelynn,Morgana,Ahri,Brand.
Amiket most írok azokkal nem sűrűn szoktam játszni mert ad carry-k,vagy solotop-osok,vagy midesek akikkel kevesebbet játszok de ezek is szórakoztatók szerintem.
Rumble,Varus,Ezreal,Kennen,Akali,Ashe,Irélia,Teemo,Jax,Mordekaiser,Vladimir.
Junglerkedni nem tudok,tanknak se vagyok jó.
Top/ ap Teemo vagy Darius esetleg Diana;
Mid/ Lux, Annie, Veigar;
Bot/ Fiora, Shaco, Caitlyn;
Nincs kedvencem!
Leginkább ad carry vagyok, és egész jól is megy. Solo topozni is szoktam, ott Yorick-al, carry meg Kog'maw és Ezreal. Ap-val ritkábban, tankkal és supportal ha nagyon muszáj. Kedvenceim:Kha'zix
Kog'maw
Yorick
Ezreal
Minden rola nagyon jól megy, kivéve az adc.
Topra mostanában olafot vagy malphitét viszem, nagyon OP-t early gameben.
Midre: karthus vagy morde
Jungle: malphite, maokai, hecarim, olaf
botra adcnek tristanát, supportnak sorakát.
Mid:Ahri,Brand,Anivia,Orianna,Kassadin,Morgana,Galio,Lux
Solotop:Nidalee,Jax,Irelia,Jayce,Shen(Egyik mainem),Lee Sin(Jobb jungleben viszont legjobb counter Nidalee ellen és miden sem rossz),Fiora,Rumblee,Teemo(Darius ellen jó counter),Vladimir,
Jungle:Amumu,Skarner,Nunu(jobb supportnak),MaoKai
Ad carry:Ezreal(kedvencem),Ashe,Sivir,Catlyn,Graves,Vayne,Twich,Varus,Miss Fortune
Support:Blitzcrank,Taric,Sona,Soraka,Nunu,Zyra,Leona,
Support szoktam lenni főleg, általában azt a hőst kérem, akit a csapat vagy az ad carry nevez meg, de egyedül Nunuval nem tudok játszani a supportok közül. Néha jungler is vagyok, de csak Xin Zhaoval, vagy esetleg ad carry Caitlynnel.
Legszívesebben a támogatót játszom, de ez csak akkor élvezetes igazán, ha jó társa(ka)t kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!