Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A The Walking Dead című...

A The Walking Dead című játékhoz ingyen járnak az újabb epizódok, vagy külön megkell venni őket?

Figyelt kérdés

A játéknak mindenhol csak az alapcsomagot tálálom,ami ha jól tudom csak az episode 1-et tartalmazza,episode 2,3,4,5,6,7-et viszont sehol nem látom hogy megvásárolható lenne,csak azt hogy megjelent vagy hamarosan jön.Mondjuk ebből az következik hogy ingyenesek az új epizódok de nem vagyok benne biztos,elvégre folyamatosan fejlesztik,folyamatosan csinálják hozzá az új epizódokat ami viszi tovább a történetet,nem hangzik kifeztődönek hogy csak egyszer valaki megveszi és utána ingyen kapja az új epizódokat ezért nem vagyok benne biztos hogy most akkor ingyenes vagy sem.

És hogy érdemes megvenni,lemezen vagy Steam-en keresztül?

Ezt is azért kérdezem mert Steam-en a játék alatt azt írják hogy csak 5 epizódja van a játéknak és abból is csak az első 3 érhető el,de a hivatalos oldalon már episode 7-et is emlegetnek youtube-on pedig láttam episode 4 PC verzióról is videókat,szóval nem tudom hogy a Steam verzió van-e így lemaradva vagy most mi van.Miért csak 5 epizódosnak írják amikor már a 7. is készül és miért csak 3 érhető el amikor a 4. is kijött már PC-re,legalábbis youtube-on sok gameplay videó van róla.

Ha valaki megvette már,az feltudna világosítani hogy működnek ezek az epizódok a játéknál?

Előre is köszönöm.

2012. okt. 15. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
4 Epizód jelent meg idáig azokat elküldtem neked privben mert ez a szar oldal nem engedte kirakni :D
2012. okt. 15. 15:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Kösz szépen,de a játékok tört verziói mindég vacakolnak nálam,na meg egy élet lehúzni torrent-ről az én netemmel.

Ezért ezt a játékot inkább megvenném mert nagyon tetszik a 4. epizódot simán végig néztem youtube gameplay-ben csak a történet miatt.Érdekel mi lesz na meg mi vólt.Meg ahogy látom ezt-azt befolyásolhatunk is.

Csak jó lenne tudni hogy működnek az epizódok,mert ahogy mondod 4 epizód jelent meg,de a steam azt írja csak 3 na meg mennyibe kerülhetnek ezek meg hogy lehet megvenni,benne vannak-e steam-en az alapjátékba mert külön kiegészítőként nem rakja ki őket.Ha pedig CD-n veszem meg akkor hogy jutok hozzá az új epizódokhoz,akkor is steam-en keresztül ha igen akkor is szopás mert steam-en csak 3 epizód van és azt írják max 5 epizódos lesz,de a hivatalos oldalon meg 7 epizódot emlegetnek és azt hogy folyamatosan jönni fog mint egy tv sorozat...Nagyon zavaros ez nekem,nem akarok bele ugrani a vételbe így.

Azért elrakom a linkeket amit küldtél,ha netalán nagyon szopós eredetiben az ár minden epizóddal :P

Kösz szépen,adtam zöld kezet.

2012. okt. 15. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem láttam még bolti verziót, valószínűleg akkor lesz ha már megjelent mind1-k. Azért nem jelent meg még Steamen a 4-ik valószínűleg, mert a törtök mindig hamarabb kerülnek napvilágra :D
2012. okt. 16. 07:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Most figyelmesebben átolvastam mit írnak róla Steam-en,és azt írják hogy 5 epizódot adnak vele ahogy megjelenik,autómatikusan letölthető lesz az új epizód.Így végülis nem tűnik rossz ajánlatnak és a youtube-on ahogy végig néztem a 4. epizódot,5 epizód tesz ki egy teljes játék időt,mert egy epizód kb 2-3 óra játék idő kb.

Gondolom akkor valahogy így oldják meg hogy folyamatosan jönni fognak az epizódok (valami ilyesmit írnak a hivatalos oldalon) de 5 epizódonként meg kell majd venni.

2012. okt. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!