Tanya_Romanov kérdése:
Feltelepítettem a Red Alert 2-t, a telepítésnél és játékindításnál nem volt gubanc, viszont az első missziónál bármelyik csapattal játszanék, valami megöli 10mp után az embereim és game over. Vkinek van ötlete?
Figyelt kérdés
Win 7-es oprendszerem van, Sp2-esnél nem csinált ilyet. Próbáltam frissíteni a directx-et,de azt sem engedi installálni. :/2012. okt. 15. 13:11
1/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok sajnos, úgy hogy engem is érdekelne valami magyarázat. :/
2/3 anonim válasza:
SOkan azt javasolják, hogy Win98 kompatibilis módot kell beállítani, és jó lesz. Ha ez sem segít, akkor nem tudom.
3/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag ez azért van, mert telepítésnél elhibáztad a kódot. A játék hibája, hogy így is továbbenegd, de cserébe megöli a karaktereid a küdletés kezdetén. Ha letörlőd, és újra telepíted, akkor talán jó lesz. Ha nem. akkor csak OP rendszer újrarakása kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!