Melyiket éri megvenni? XBOX 360 vagy PS3? Kérlek, indokold meg milyért?
Most volt nálam egy Xbox360Slim 250GB a Fallout 3-ban a karaktert gyúrtam hogy tunning legyen 4 nap alatt 60órát ment a gép és nem volt semmi gond és megfigyeltem olyanok is írnak ide akik hetente 1 kapcsolják be a gépüket 2-3 órára az milyen referencia kérdem én.De ennek függvényében megértem.Én sem szeretném hogy egy 10ropival megugorjon a villanyszámlám.
"Az első modellekben amiben a Cell/RSX is 90nm/90nm-esek voltak azok minimum 200W-ot maximum 380W-ot zabáltak. A 65nm/90nm-es modellek már 160W/280W-ot ettek, de a 65nm/65nm-esek már 130W/280W-ot. Az újabb Slim modellekben 45nm/65nm-es procik vannak amik 100W/250W-ot esznek már csak. Ebben a legújabb Super Slimben 32nm/28nm-esek lesznek már a cuccok, így csak 80W/180W-ot esznek majd! Ezért éri meg megvenni, illetve lecserélni a régebbi modelleket."
Egy Xbox360 gép sem evett ennyit áramból talán a legelső modell 175Watt-ot ami akkor nagy port kavart(valószínű a Sony itt is besegített)de lényegtelen mert az első PS3-as gépek a dupláját szivattyúzták áramból el is nyerte a legnagyobb fogyasztás címet a világon úgy hogy ebben rávert az Xbox360-ra amit én személy szerint nem bánok.
Itt az oldal is és jól nézd meg nem az adapteren levő számot jelzi HANEM AZ ÁRAMFELVÉTELT!!!
PS3.
Xboxra nem mindig olcsóbb a játék csak ha használt vagy esetleg régebbi játék.
Indok:
Ahogy az előzők is mondták ingyen multi amit xboxnál évente fizetni kell 8000-10000Ft.
Ps3 több jobb exkluzív játék.
Blu-ray lejátszó.
ps3 sokkal strapabíróbb.
Grafika pedig ugyanaz.
"brendon2000"
Ma már nem tanítják az iskolában a központozást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!