Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van még értelme elkezdeni...

Van még értelme elkezdeni játszani a World Of Warcraftal?

Figyelt kérdés

Már egy csomó kieg kijött hozzá és már nagyon le vagyok maradva a régebbi veteránoktól.Vannak még kezdők benne?

Mennyibe kerülne ha megvenném?Az alap játék meg van ami 6 db CD-ből áll.Ez az alap játék vagy már tartalmaz egy kieget is?Még a bátyám vette olyan 2005-2006 környékén és már ő se emlékszik rá,hogy ez csak az alap vagy már benne van a kieg is.Egyébként nincs ehhez valami magyarosítás vagy legalább csak egy magyar kézikönyv ami leírja a küldetéseket?Sajnos nem vagyok valami jó Angolos.

2012. okt. 13. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A GoA 1 wow másolat a diablo meg nem mmorpg.

Traitek olyanok mint a wowwban a talentek .

A GW2ben 3 utility és 1 elit skill lehet nálad ahrcnál , ezt combaton kivül tudod változtatni , általában megvan a specnek megfelelően mi mirejó , ezt persze buildekben lényeg csak.

PvP-t szerintem tudod mi :D Elég nagy gáz lenne ha nem .

Amúgy PvE ről még annyit hogy mindne más mmotól különbözik!

Az MMORPG-k szentháromságát felrúgta a GW2 , nem Heal-Tank-Dps van hanem Damage-Controll-Support!

2012. okt. 14. 01:56
 12/20 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg nem tudom mi az a PvP.

Lehet,hogy tudom csak még így rövidítve nem halottam róla.

2012. okt. 14. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát érdekes mmos lehet sz ha ilyeneket nemtudsz xd

PvP=Player versus Player

Magyarul mikor más emberek ellen harcolsz , például egy bg-n

2012. okt. 14. 13:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Na.Ezt így ismertem.Csak így PvP néven nem :D

Am föntebb leírtam,hogy nincs nagy mmo-s múltam.kb 2 hónapig nyomtam a GOA-t és kész.Meg párszor ismerősnél a WoW-ot,de semmi több.

2012. okt. 14. 14:19
 15/20 anonim ***** válasza:

van értelme elkezdeni mert évek múlva is lesz wow, sőt ha kijön a blizzard új mmo-ja pár év múlva akkor lehet, hogy a wow is ingyenes lesz. tehát sokan visszajönnek rá.

Kezdők és újrakezdők is mindig vannak.

Az a jó benne ha éveket hagysz ki és visszajössz akkor is csak rövid időbe telik míg újra belerázódsz.

Magyarosítás nincs hozzá, de fölösleges magyarítani.

A küldetések egyszerűek, a spelleket a fejlődés közben megtanulod használni hamar. Ráadásul vannak olyan szerverek ahol sok magyar van.

Azért itt a másik kommentelő elég sok marhaságot összehordott a wowról.

De ha nincs pénzed vagy az egyszerűbbet akarod akkor szerintem is vedd meg a gw2-őt. 1x megveszed és kész, ha abbahagyod akkor is visszamehetsz rá feltéve ha lesznek még szerverek/játékosok pár hónap múlva :D

2012. okt. 15. 12:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Neked mennyibe szokott kerülni havi szinten a WoW?
2012. okt. 15. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
jelenleg nem játszok, de a havidíj az 13 euró
2012. okt. 15. 15:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Az Ft-ba mennyi?
2012. okt. 15. 16:05
 19/20 amcsih ***** válasza:
Wow tauri tört szerver..van olyan realmlistje amin csak 2x es a szorzó ha ilyen lassú fejlődés kedvelő vagy..de van annál jobb is.. [link]
2012. okt. 17. 15:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem legálisan persze de wow havidíját lehet goldból fizetni. Ha kevés a játékidőd is 2ik hónap után már úgymond ingyen játszol. Nekem éppen, de meglett az első hónap után a gold. (1.hónap ingyenes) Elkezdeni nem késő, mert új kieg elején vagyunk még. Maga a játékot meg lehet részletbe megvenni. Első hónapban battlechest. Majd cata és panda. Nekem special 13k volt összesen minden kieg. Most ott tartok fejlődés melett is 5-7 nap egy hónapra valót kiszednem. Igaz magasabb szinten jobban jön a gold.
2012. okt. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!