Van még értelme elkezdeni játszani a World Of Warcraftal?
Már egy csomó kieg kijött hozzá és már nagyon le vagyok maradva a régebbi veteránoktól.Vannak még kezdők benne?
Mennyibe kerülne ha megvenném?Az alap játék meg van ami 6 db CD-ből áll.Ez az alap játék vagy már tartalmaz egy kieget is?Még a bátyám vette olyan 2005-2006 környékén és már ő se emlékszik rá,hogy ez csak az alap vagy már benne van a kieg is.Egyébként nincs ehhez valami magyarosítás vagy legalább csak egy magyar kézikönyv ami leírja a küldetéseket?Sajnos nem vagyok valami jó Angolos.
A GoA 1 wow másolat a diablo meg nem mmorpg.
Traitek olyanok mint a wowwban a talentek .
A GW2ben 3 utility és 1 elit skill lehet nálad ahrcnál , ezt combaton kivül tudod változtatni , általában megvan a specnek megfelelően mi mirejó , ezt persze buildekben lényeg csak.
PvP-t szerintem tudod mi :D Elég nagy gáz lenne ha nem .
Amúgy PvE ről még annyit hogy mindne más mmotól különbözik!
Az MMORPG-k szentháromságát felrúgta a GW2 , nem Heal-Tank-Dps van hanem Damage-Controll-Support!
Pedig tényleg nem tudom mi az a PvP.
Lehet,hogy tudom csak még így rövidítve nem halottam róla.
Hát érdekes mmos lehet sz ha ilyeneket nemtudsz xd
PvP=Player versus Player
Magyarul mikor más emberek ellen harcolsz , például egy bg-n
Na.Ezt így ismertem.Csak így PvP néven nem :D
Am föntebb leírtam,hogy nincs nagy mmo-s múltam.kb 2 hónapig nyomtam a GOA-t és kész.Meg párszor ismerősnél a WoW-ot,de semmi több.
van értelme elkezdeni mert évek múlva is lesz wow, sőt ha kijön a blizzard új mmo-ja pár év múlva akkor lehet, hogy a wow is ingyenes lesz. tehát sokan visszajönnek rá.
Kezdők és újrakezdők is mindig vannak.
Az a jó benne ha éveket hagysz ki és visszajössz akkor is csak rövid időbe telik míg újra belerázódsz.
Magyarosítás nincs hozzá, de fölösleges magyarítani.
A küldetések egyszerűek, a spelleket a fejlődés közben megtanulod használni hamar. Ráadásul vannak olyan szerverek ahol sok magyar van.
Azért itt a másik kommentelő elég sok marhaságot összehordott a wowról.
De ha nincs pénzed vagy az egyszerűbbet akarod akkor szerintem is vedd meg a gw2-őt. 1x megveszed és kész, ha abbahagyod akkor is visszamehetsz rá feltéve ha lesznek még szerverek/játékosok pár hónap múlva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!