Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van még értelme elkezdeni...

Van még értelme elkezdeni játszani a World Of Warcraftal?

Figyelt kérdés

Már egy csomó kieg kijött hozzá és már nagyon le vagyok maradva a régebbi veteránoktól.Vannak még kezdők benne?

Mennyibe kerülne ha megvenném?Az alap játék meg van ami 6 db CD-ből áll.Ez az alap játék vagy már tartalmaz egy kieget is?Még a bátyám vette olyan 2005-2006 környékén és már ő se emlékszik rá,hogy ez csak az alap vagy már benne van a kieg is.Egyébként nincs ehhez valami magyarosítás vagy legalább csak egy magyar kézikönyv ami leírja a küldetéseket?Sajnos nem vagyok valami jó Angolos.

2012. okt. 13. 21:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Drága lenne , meg havi díjas .

4000(BattleChest=Vanilla+BC+WOTLK) + Cataclysm 8000 + MoP 9000 + 2havi 8000.

Miért nem gondolkozol el a GW2-n 1x kell megvenni , nem fizetős , marha sokan játszanak vele és nem rég jelent meg.

2012. okt. 13. 21:24
 2/20 A kérdező kommentje:
ÍMi az a gw 2?
2012. okt. 13. 21:28
 3/20 anonim ***** válasza:
Guild Wars 2 , az a játék ami miatt elég sokan leszoktak a wowról , köztük én is :D
2012. okt. 13. 21:29
 4/20 A kérdező kommentje:

Oké már tudom mi az :)

Nem rossz

2012. okt. 13. 21:30
 5/20 A kérdező kommentje:

Mennyiért lehet megvenni és hol?

Mik a gép idényei?

Magyar nyelvű vagy csak Angol?

Vannak rajta magyarok?

Van olyan filingje mint a WoW-nak?

2012. okt. 13. 21:32
 6/20 anonim ***** válasza:

Telejesen más bármiylen mmotól , de nagyon nagy ötletek vannak a játékban , csak angol nyelvű , elég sok magyar van és magyar guild .

Gépigény : [link]

2012. okt. 13. 21:55
 7/20 anonim ***** válasza:

megvenni meg itt lehet : [link]

Amúgy énse vagyok nagy angolos de azért megértem 1-2 ember , ráadásul itt nincsenek problémáik a játékosoknak egymással , nincs ks , nincs lootlopás .. nincs grindelés stv.

2012. okt. 13. 21:56
 8/20 A kérdező kommentje:
Húúú 15 ruppó az azért kicsit sok egy játékért.Mondjuk a WoW-ért hosszú távon 100x többet adnék ki.Ezt még jól meg kell gondoljam.A WoW-ba én akkor lettem szerelmes mikkor láttam a South Parkban az egyik részben,hogy azzal játszanak.Utánanéztem és a története iszonyat jó.
2012. okt. 14. 00:08
 9/20 anonim ***** válasza:

Én 5évig wowoztam ereetin , nem az a gáz hogy drága , mert ha nem cigizel/piálsz/drogozol , helyette jó kikapcsolódás ,szabadidőbe és mikor kezdtem sem kocka tizenéves voltam ...

Viszont kicsit unalmas 1 idő után a reaidelés grindelés .. 1kiegenként van 1 jó raidinsta .. Wotlkban ulduar .. Catában Firelands .. többi nagyon sablon ..

Gondold meg sztem , Gw2ben a pvpsem olyan hogy 1iknapról a másikra kiszeded , 1 jóidejig egyenlő feltételek közt pvpzhetsz! 100as ranktól tudod fejleszteni a fegyvereidet ha jól tudom , bár nem vagyok benne biztos mert időhiányában 2hét alatt csak 10es glory rankig jutottam.

Ráadásul itt a Pvp 1 más világ , ha nem aakrsz fejlődni , bejöszz pvp szigetre , egyből megkapod full szintet , traiteket(talent) utility skilleket és joinolhatsz bgre be.

2012. okt. 14. 01:19
 10/20 A kérdező kommentje:

Mi az a raiteket(talent),utility,skill,pvp?

Bocsi,de én még csak a GoA-t nyomtam kb 2 hónapig.

Meg még kb fél évig Krisztus előtt a Diablo1-et.

Kb ennyi a mmorpg-s multam.Inkább CSS-eztem meg FIFA-ztam.No meg a Battlefield,de a BF3-ról most kezdek leszokni,mert az EA lesz@rja,hogy tele van csaló buzeráns@al az összes szervere.

2012. okt. 14. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!