Codemasters F1 2012 kormányprobléma?
Figyelt kérdés
Az volna a bűnöm, hogy egy Thrustmaster Universal Challenge kormánnyal szoktam játszani a fent említett játékot. Egy kis időre szüneteltettem, azonban amikor visszatértem hozzá, a kormány irreálisan érzékennyé vállt. (kb 3%-os elmozdításra már majdhogynem derékszögbe áll) Próbáltam átállítani, de semmire nem reagál. Bármilyen setupot beállíthatok a kormányra a játékban, ugyan olyan érzékeny lesz, legfeljebb egy icipicit tudom lejjebb venni, de még úgy sem lehet huzamosabb ideig használni, mert elmebajt kapok az érzékenységétől. Újratelepítést többször próbáltam, de semmi... Szóval valaki? Valamit?2012. okt. 13. 18:39
1/1 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a probléma, de ma valamennyit sikerült rajta javítanom [link] ennek köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!