Sims 3-ban melyik a legjobb város?
Figyelt kérdés
Barnacle Bay
Hidden Springs
lucky Palms
Lunar Lakes
Paris
Sunlit Tides
Vagy esetleg olyan ami még van és nem írtam le és nem kiegészítőkkel kapok hanem úgy lehet letölteni?
esetleg melyik a legújabb?
2012. okt. 12. 13:56
1/3 gumilabda válasza:
Sunset Valey Jó! Talán nem a legjobb, de még is! Szupi!!!!! Már mint aki kezdő, mert az fel kell hogy fedezze! Egyébként már kezdem unni, de azért töltögetek le újakat! Már mint apa, én még nem tudnám!:D
2/3 anonim válasza:
Én Hidden Springst szeretem a legjobban :D Sunlit Tides pedig meseszép :)
3/3 Indriasmith23 válasza:
Az én kedvencem Midnight Hollow, de hát kinek mi. Nekem Sims-ben szenvedélyem a természet feletti erők. Igaz, ehhez a kiegészítőhöz már város jár (moonlight falls), de én mégiscsak ezzel tudom összekombinálni a legjobban. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!