Adódott egy kis problémám a Minecraft nevű játékban folytatott játékmenetemben (kezdő vagyok). Adna valaki tanácsot, aki ért a játékhoz valamennyit?
Figyelt kérdés
A következő a történet: építettem deszkából valami 6-7 emeletes "házikót", nem is emlékszem, mekkora alapterülettel. De szerintem nem is lényeg. Egyszercsak az történt, hogy a 4. emeletre spawnolt egy enderman. Mondanom sem kell, hogy nem szeretném, ha ez megismétlődne. Ti hogy küszöbölitek ki az ilyen problémát? jó ötlet egyáltalán ilyen magas házat építeni? Nekem jó bulinak tűnik, még magasabbra is terveztem volna.^^2012. okt. 11. 22:21
1/8 Wolfenstein2000 válasza:
Ezellen nem tehetsz semmit. Az endermanok mindenhova teleportálnak.
2/8 anonim válasza:
Max. annyit hogy kisebb házat építesz, mert a mobok 24 blokk távolra spawnolnak tőled, de szerintem nagy házat élvezetesbb kèszíteni.
3/8 anonim válasza:
Világítsd körbe a ház környékét, így nem teremnek oda mobok, és kevesebb eséllyel mászik be az enderman.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2012. okt. 12. 17:35
5/8 anonim válasza:
íha minecraft 1.3.1 -ed van, akkor nyomd meg az ESC-t menj a BEÁLLÍTÁSOK-ba és a NEHÉZSÉG-et állítsd BÉKÉS-re :D
6/8 Wolfenstein2000 válasza:
elméletileg amiket leírtatok nem jók, mert az endermanok bárhová beteleportálnak, feltéve hogy beférnek-e
7/8 voligege34 válasza:
de ha a beállításokban békésre állítod a játékot akkor semmilyen mob nem spawnol sehova... de amugy a kivilágitás is jó módszer mert alap hogy a mobok nem mennek világos helyre...
8/8 Wolfenstein2000 válasza:
De. Nem spawnolnak oda, de odamennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!