Jatekhost.hu minecraft hosting?
Figyelt kérdés
Szerintetek a jatekhost.hu jó? Megbízható?2012. okt. 9. 20:33
1/3 anonim válasza:
most komoly 2 gondolat keringhet benned?
-kifizetsz 1500ft-t és lelépnek e vele?
-fizited és mindig kifagy laggol és stb?
az elsőtől félsz akk takarodj el egy lakatlan szigetre, mert ott sem kell bízni senkiben :D
ha a második, akk keres olyan mc szervert ahol ők hostolnak, szerintem nincs baj vele, de ha atombombát akartok rajta építeni és lerakni 120.000.000 mobot akk az öszes laggol... remélem segítettem.
2/3 anonim válasza:
Valószínű nem 1500ft-os szart akar bérelni és nem egy hónapra, ezért kérdez. Nagyon sokat segítettél a paraszt bunkó stílusoddal szerintem ezt ő is tudta. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Első, tényleg nagyon sokat segítettél. Nem 1500Ft-ot szeretnék befizetni, hanem egy nagy szervert egy évre. Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál a feltett kérdésre.
2012. okt. 15. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!