Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem adja a cs 1.6?

Miért nem adja a cs 1.6?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem!

A pingem valamikor 6-12 átlagosan valamikor 12-18 valamikor pedig 18-24.Nem hiszem hogy ez lagnak számít!Ha cl_lw 0 és cl_lc 0-át beírom,akkor egyszerűen átmegy az ellenfelen a golyó,ha pedig cl_lw 1 és cl_lc 1-et írom be,akkor meg annyira széthord akár 2-3 lövéstől hogy egyszerűen lehetetlen eltalálni az embert,még ha nem is mozog akkor is,főleg DE-vel.Botok ellen minden tökéletes,kipróbáltam,ott adja nagyon jól,de online....Lehetetlen!Igényeseb játékok adják,pl CrossFire,ott nincs ilyen probléme,de ezt a cs-t nem értem.Látom,hogy hogy széthord nekem,és ezt még kontrolálni sem lehet,mert néha nem tudni,hogy merre megy az első golyó(cl_lw 1-en,cl_lw 0-án meg ugye nem ad semmit)

Kíváncsian várom a ti tapasztalataitokat,írjátok le,ha van időtök, én meg majd töltök fel videót is, ha szükséges.

2012. okt. 9. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Gyakorolj többet vagy nemtudom , nekem normálisan adja ugyanúgy adja 80as pingel mint 10es-el.

Beálitásal fölösleges szórakozni 60fps felett már jól adja.

Nemtudom , gyakorolj sokat aim és fy mapokon.

2012. okt. 9. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
De azt nem érted,hogy tudok rendesen játszani,mert bármelyik igényesebb játékon megy,de cs-n nem,mert úgy szór,hogyha rajta van a fején a kereszt,akkor is mellé adja...
2012. okt. 9. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagy nem sebez
2012. okt. 9. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
torrentről letöltöd a cfosspeed nevű progrit,és ha telepítetted aztán jobb alsó sarokban ott lesz az ikonja.Rákattintasz jobb egérgombbal és forgalom alakítás menü azon belül ping javítása.Lehet bejön.
2012. okt. 9. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=Ir6MWvQxUuE&feature=plcp

itt van m4 + desert

Most m4-el viszonylag jó volt,de sokkal rosszab szokott lenni,ak-ról meg ne is beszüljünk...

2012. okt. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!