Tényleg annyira rossz az új Resident Evil (6. )?
Figyelt kérdés
A Destructoid.com 3/10-re értékelte, a Gamespot meg 4,5/10-re. Ezek azért elég durva lehúzások!2012. okt. 8. 15:25
1/4 Queasy válasza:
Nézőpont kérdése.
Ha csak zombikat akarsz lőni, akkor elmegy kategória, de ha régi Resident Evil hangulatod várod, akkor bizony egy kalap szar az egész.
2/4 anonim válasza:
Nem az azt mondják rá hogy egész jó resident evil játék és visszahozza sztem a hangulatát a sorozatnak.
3/4 anonim válasza:
szerintem nagyon jó játék, 10-ből 9.5-es, csak az a baj hogy a kritikusok sosem azt nézik hogy milyen a játékélmény és milyen élvezetes játszani vele, hanem hogy milyen a kidolgozás stb.. plusz azét is kapja a negatív kritikát mert nem hajaz már a régi resikre, de a harmadik ilyen résznél már észrevehetnék hogy nem ez a cél...
4/4 anonim válasza:
Nekem ez az első RE játék amivel játszok, az elején azt mondtam na én ezzel nem játszom, ez nekem lassú(de aztán beindult), a video is sok elég türelmetlen vagyok, főleg, hogy nem értem miről dumálnak. Életem első játéka aminek végignéztem az összes videoját, és örülök neki, ez azért történt meg mert nem tudtam továbblépni a videot.
A játék végefelé véletlen benyomodott back gomb (bame):) most már tudom.
A zusatzinhaltet nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!