A counter-strike-ba mit kell csinálni hogy menjen a mikrofon?
Figyelt kérdés
olyan a fül halgatóm hogy mikrofon is van rajta és hogy tudnám meg csinálni hogy játék közbe tudjak beszelni?2012. okt. 7. 13:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem először ellenőrizd, hogy nincs-e letiltva a voice chat nézd meg máshol is (pl skype), hogy működőik-e a mikrofon.
2/2 anonim válasza:
console: bind f +voice
f helyére bármit írhatsz. Aztán "F" betűt lenyomva tartod és beszélsz. HA NEM MEGY akkor options/voice/ enable voice, és boost nem tudom mit pipáld ki, a hangerőt húzd fel ha némítva van( a csíkon) úgy mennie kell ha jó helyre dugtad be a mikrofont. [Ha úgyse megy, akkor az options/voice nél próbálgasd a pipákat mert nekem aztán ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!