Vettem egy Genius Hs05a fülest mikrofonnal. Zúg benne a mikrofon. Mit tudok vele csinálni? Esetleg beállítani kell valamit?
Szóval tegnap vettem a fent említett fülest. Hazajöttem, bedugtam mind a 2 csatlakozót ugye a mikrofonét is a laptopba. Hangrögzítővel le ellenőriztem mégis milyen, és nagyon zúgott és recsegett. Ma visszavittem a boltba, kipróbáltuk, és nem zúgott. Tökéletes volt. Mondta, hogy lehet, hogy a laptoppal van valami, a beállításokkal. De az alapértelmezett volt rajta minden. Hazajöttem és csak a mikiét dugtam be, úgy egyáltalán nem zúgott. Van amikor fülessel együtt is zúg, mostmár van amikor nem.
Tud valaki segíteni? Esetleg beállítási probléma?
Szerintem minél előbb cseréld le nekem nagyon hamar elromlott a mikrofon inkább szerezz be másikat.
A probléma amúgy abból adódik hogy túl közel van a mikrofon és a füles vagy esetleg te vagy közel a zsinórhoz (aminek szar a szigetelése) megfogod a zsinórt jobban zúg elengeded kevésbé...Főleg annál a résznél észrevehető ahol olyan 'csavaros' mint a vezetékes telefon kábel...
Én is vettem egy fejhallgatót, ugyanúgy zúg...
Bár a Skype le tudja szűrni a zajt, tehát azon keresztül használható, de másra nem igazán... Ami durva, hogy áthallatszik a számítógép hangja is a mikrofonon keresztül, miközben fejhallgatón használom a gépet. Mint később kiderült, azonban nem azért, mert a hangszórón áthallatszik a mikrofonba a hang, ugyanis még KIKAPCSOLT (!) állapotban is ezt teszi. Egyszerűen szar a kábelezése.
Úgy tűnik, ez típushiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!