Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft gyors enchant help?

Minecraft gyors enchant help?

Figyelt kérdés

Na szóval nekem van 1 tekkit kliensem amiben megnyomom az x betüt és bead ilyen enchant izét és oda beteszem pl a csákim és egyből tudok 10-es enchantot tenni bele

és azt akarom tudni, hogy van ilyen "mod" vagy miez sima minecrafthoz is?

ha van akkor mi a neve?

2012. okt. 3. 21:07
 1/2 Dumbass válasza:
Hát kérlek szépen én ilyenről soha az életben nem hallottam hiába tekkiteztem a kérdésedre válaszolva viszont BIZTOS hogy van merta tekkit az több mód egyben ( Mod pack ) csak utánna kell nézned hogy most jelenleg a tekkitben milyen modok vannak berakva és azok a modok után nézel és akkor meg fogod találni azt ami neked kell. :)
2012. okt. 4. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez egy másik mod de ezzel is meglehet csinálni lehet hogy ismered a single player commands al lehet ezt megcsinálni a parancs : enchantha mögé írod hogy help ki írja hogyan kell megcsinállni.
2012. okt. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!