Milyen Xbox játékot válasszak 11 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Valamilyen érdekes, kalandos játékot szeretnék venni, olyat, ami nem lövöldözős, öldöklős, és nehezen lehet megunni. Most a Forma-1 a kedvenc, tehát nem autósra gondoltam. Elsősorban konzolos játék kellene, de kinect is szóba jöhet. Tudnátok ajánlani valamit?2012. okt. 2. 21:47
1/4 anonim válasza:
minecraft, igaz itt is kell öldökölni, de nem véres játék, minden korosztálynak ajánlott, nagyon kreatív játék
2/4 anonim válasza:
Hááát, 11 éves fiúnak sztem Nintendo konzolokra sokkal jobb a választék:\ főleg a nem öldöklős játékokban, most így nem nagyon tudok mit ajánlani.
3/4 A kérdező kommentje:
Első: Köszi, ennek utánanézek!
Második: Az Xbox az van... Ha már ezt választottuk :-))
2012. okt. 2. 22:37
4/4 anonim válasza:
Talána Fable 4 (csak kinect- re van). Igaz itt kell öldökölni és némi vér is van benne de nagyszerű kalandjáték.
Én az 1. és 3. részével játszottam és nagyon megfogott. Jó történet le is köt egy darabig. Ismerősnél játszottam a 4el Kinect- en az elképesztően jó volt. Csak ajánlani tudom. Vagy van Dragon Ball kinec-t re de nem tudom, hogy Magyarországon kapható- e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!