A gameshop megbízható játékbolt?
Figyelt kérdés
Nem nagyon jeleskedem az eredeti játékok terén. Mindig régi játékokat vettem csak 1-2e-ért ahol pénz nem számított, vagy digitálisan szereztem be. Már ha nem letöltöttem. Szeretném megvenni a MoP-ot és náluk találtam a legalacsonyabb árat. Honlapjuk: [link] 2012. okt. 2. 20:16
1/5 anonim válasza:
Házhoz szálítják úgy is ..
De azt tudod hogy ahhoz hogy játsz vele kell az alapjátég meg a másik 3 kieg , és havidíjas.
2/5 A kérdező kommentje:
Catáig megvettem még augusztus végén az akcióban, és havidíjat rafból finanszírozom. Elég olcsón meglehet manapság oldani kezdőjátékosként a beszerzést.
2012. okt. 2. 20:54
3/5 anonim válasza:
Csináld , de szerintem GW2vel sokkal jobban járnál .. kezdőként nem éri meg eredetizni , drága ahhoz mire mindenre rájössz .Ráadásul már a végletekig levan butítva!
4/5 A kérdező kommentje:
2-3 év tauri van a hátam mögött, és azért kapcsolódok most be eredetibe mert sokkal kevesebb időm van manapság. De köszönöm a tanácsokat.
2012. okt. 2. 21:22
5/5 anonim válasza:
Teljesen megbízható bolt, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!