GTA IV lagolásra van megoldás?
Figyelt kérdés
Kérem az olyan válaszoktól kíméljetek, hogy "Igen, egy jobb gép!".
Hallottam, hogy van valamilyen patch amely lebutítja a játékot és így kicsivel kevesebb gépigény is elég hozzá, amely pont elég lenne szerintem, mert nem vészesen lagol.
Ez mennyire igaz, mert az igazat megvallva nem találtam ebben a témában túl sokat a neten...
A másik ami felmerült bennem, hogy nem is gépigénygond (mivel a követelményeket összehasonlítva jóval jobb gépem van mint a minimumhoz szükséges), hanem a laptopom hűtésével lehet a baj, mivel amikor bekapcsolom a játékot semmi gond nélkül, egy akadás, lag nélkül megy csak kb 5 perc elteltével kezd lagolni, akkor megérintem a laptop alját, és tűzforró.
2012. okt. 1. 20:39
1/1 anonim válasza:
vedd minimumra a gép igyényt, vagy vegyél laptop hűtőt (pár száz forintos dolog usb-röl megy aláteszed a laptopnak és az viszonylag egész jól hűti, nekem is ilyen van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!