A "Complete the Survey" Megoldása?
Figyelt kérdés
Le akarok tölteni egy játékot és kiírja h Compete the Survey, 5 mondat van, de akármelyikre kattintok egyik se jó...Hogy lehet ezen túlmenni?2012. szept. 29. 17:08
1/3 anonim válasza:
LEtöltöd a hotspotshield nevű programot,telepíted,elindítod,Ez amerikai ip-t ad.Aztán elmész a fakenamegenerator.com nevű oldalra itt generálsz egy férfit aki amerikai.Ezután belépsz a letöltő oldalra,kiválasztod a survey-t valamelyiket(én a pepsi or coke-ot szoktam) visszamész a fakenamegeneratorra és az adatokat beírod amit generált neked.Még az emailhez is a generált kell.vagy survey remover beírod googleba,és hozzáadod a könyvjelzőkhöz,nekem nem jött be..
2/3 A kérdező kommentje:
Ez nem műkszik, de ha neked nem jött be akk minek írtad le?
2012. okt. 3. 21:13
3/3 anonim válasza:
nem az nem jött be,hanem a survey remover nevű addon.Ez 10 ből 7 szer bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!