World of Tanks-ban az új szovjet páncélvadász ág jó
lehet?
Figyelt kérdés
Majd el akarom kezdeni a szovjet páncélvadász ágat csak most, hogy bejött az új nem akarom kétfelé osztani a figyelmem és egyre próbálok koncentrálni. Melyiket lenne érdemesebb majd elkezdeni?
A bemutató videó alapján nekem tetszett, szeretem a könnyebb, vékony páncélú, gyors TD-ket. Viszont ami nem tetszik, hogy kisebb a szögük, ameddig a löveget lehet mozgatni, mint a másik ágnak. Most még csak a SU-85B-nél tartok, de szerintem én mindkét ágat vinni fogom.
2012. okt. 1. 11:34
2/9 A kérdező kommentje:
Nálam sokat dob a latba, hogy a "régi" ágon ott van a BL-10 ami tudtommal egy nagyon jó ágyú. Az újaknál nem láttam, hogy ott lenne.
2012. okt. 1. 11:53
3/9 anonim válasza:
A BL-10 helyett M62-C2 van, 2632 helyett 2640 dmg/min, 0,39 m accuracy helyett 0,36. Jobb löveg.
2012. okt. 1. 13:28
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg inkább rosszabbnak tűnik az adatok alapján. Főleg az átütés része nem tetszik nekem.
2012. okt. 1. 15:30
5/9 anonim válasza:
Ja igaz, a 286-ot 268-nak néztem a BL-10-nél. Nem mintha számítana... Alig van tank, aminek 200-nál vastagabb páncélja lenne. A tűzgyorsaság és a pontosság miatt pedig sokkal jobban használható az M62.
2012. okt. 1. 18:16
6/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom nekem az amcsi tankok tornyainak a lövegpajzsa aggaszt meg a páncélvadászok frontpáncélja. Szerintem inkább a régi ágat kezdem el énnekem a stílusomhoz jobban passzol a vastagon páncélozott, kevésbé mozgékony gépek. Azért kösz.
2012. okt. 1. 18:42
7/9 anonim válasza:
én az amerikai tornyos td kell vagyok. nem csipem ha lelövik a lánctalpat s a tank totál megbénul.
2012. okt. 9. 13:08
8/9 Phoney válasza:
Azért a régi ág vastag páncéljában se bízz, mert az is papír. Alacsonyabb tier-ek ellen megvéd, de egyébként mintha ott se lenne. Ha nagy szerencséd van, akkor lepattan, ha nincs, akkor a fél HP-d eltűnt. Ez a SU-85-re ugyanúgy igaz, mint az ISU-152-re. Ez az ág a lövegek #1 célpontja is, mert nagy ágyú, gagyi páncél.
A régi ágnak a viszonylagos mozgékonysága és lapossága ( = jó rejthetősége) az előnye, meg persze a tűzereje. Elvittem ISU-152-ig, de ez a vonal végig alkalmatlan volt arra, hogy szemtől szembe legyőzz egy tankot. (Arra a német TD való, meg a későbbi amerikai.) Ezzel az ággal ideális esetben úgy harcolsz, hogy ne lássanak meg (pl. a rádiózást kihasználva többszörös bokorból).
2012. okt. 25. 13:23
9/9 Phoney válasza:
„Alig van tank, aminek 200-nál vastagabb páncélja lenne.”
Ez elméletben jól hangzik, de a BL-10 sem üt át mindent. Nagy a távolság? Lepattan. Rossz a szög? Lepattan. Sőt, közelről és majdnem 90° belövéssel is le tud pattanni. A múltkor három lövéssel nem tudtam közelről megsebezni egy IS3-at, mert nem találtam rajta merőleges síkot. Ne képzeld, hogy 200-as átütés fölött már mindegy. Nem véletlenül tettek a tier X TD-re a BL-10-nél is erősebb löveget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!