Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tank-ban melyiket...

A World of Tank-ban melyiket éri meg?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyiket éri meg elkezdeni: a szovjet páncélvadászokat(ott a su-85B-nél tartok), vagy pedig az angol tankokat(ott pedig az M3 Lee-nél tartok)?

2012. ápr. 30. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Angol.

A ruszki tankok sz@rok voltak.

2012. máj. 1. 00:02
 2/7 MrBlack23 válasza:
hát az su-152 meg az isu-152 (isu biztos, su nem) nak van egy vastag fegyvere, ami nagy sebzést okoz (ezek az orosz tankvadász tech tree 7-es és 8-as tankjai) angol tankok viszont nincsenek. azok amerikaiak. viszont szerintem csináld azt, hogy kiválasztasz egyet, ami a játékstílusodhoz jobban illik, vidd azt, de ha hamar kilőnek és visszamész hamar a garázsba, akkor menj a másikkal
2012. máj. 1. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 1. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
én a hetzer ágon megyek és már a StugIII nál tartok ;)
2012. máj. 6. 08:51
 5/7 MrBlack23 válasza:
a stug nagyon jó tank :) én most a jgpanther-nél járok, az egy rombológép :)
2012. máj. 8. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A WOT-ban jók a ruszki gépek (nemhiába mert orosz játék) de nekem volt Lee-m és nagyon csalódtam benne pozitívan. Mindenkitől csak azt hallottam milyen rossz és hasonló, de nekem nagyon bejött. Szovjet páncélvadászoknál SU-76-ig mentem eddig el (mert inkább mást fejlesztettem), de azok nem nagyon jöttek be. Az AT-1-es jó volt, de az SU-76 hát hagy kívánnivalót maga után az SU-85B-t nemtom milyen. Viszont az SU, ISU-152-esek nagyon jók az Object 704 meg fenomenális.Én a szovjet páncélvadászokat húznám elsősorban.
2012. máj. 11. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Az m3lee nem amerikai tank??? Én nagy Wot-os vagyok, és ott tuti hogy amcsi ágon van. Egyépként szerintem teljesen tőled függ hogy melyik ágat huzod.
2012. jún. 21. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!