Call of Duty Black ops?
Figyelt kérdés
Azok lennének a kérdéseim hogy megéri még megvenni, sokan játszanak vele?? 2. Neked melyik tetszik a legjobban (codok közül) 3. ezen a gépen normálisan futna 1440*900 ban minimum -medium beállítások mellet?
Intel Dual core 2.60 ghz
Nvidia GTS 250 1 GB
3 GB RAM
2012. szept. 29. 22:46
1/24 anonim válasza:
Ezen simán fut, jó játék, az én kedvencem: Cod 5
2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ment a zöld :)
2012. szept. 29. 23:31
3/24 anonim válasza:
Hát mivel ezen nem menne a BF3 megéri .
Sztem a 2ik legjobb FPS játék a BO a BF3 után.
4/24 anonim válasza:
Ja,én is elkezdtem vele újra játszani Steam-en 1 év után, mert MW3-at már meguntam. Sok szeró van,de van pár "bátor csaló" aki Steam-en eredeti játékkal is képes aimbotozni meg wh-zni -.-
5/24 anonim válasza:
Ezen nem futna!!! Erősebb gépem van és szaggat, mert szarul van optimalizálva!!! Akkor inkább MW3.
6/24 anonim válasza:
Akadna a játék, a Dual Core-os procikat nem szereti. Szerintem várd meg a Black Ops 2-t. November 13-án jön és a készítők azt ígérik, hogy most odafigyelnek majd az optimalizálásra.
7/24 anonim válasza:
Én CoD2-t tolok, eléggé megszerettem még anno, jó a játék csak sok a köcsög 8csíter)!
8/24 anonim válasza:
ha a vidikarid jobb mint a geforcfe 8600 gt akkor a vidikarira nem lehet hozzá panasz! de prociban már nem vagyok biztos!
9/24 anonim válasza:
Azt ne mond már, hogy nem futna..én notebook-on pörgettem ki: Intel Core i3 2.13 Ghz, 4 gb ram, 64mb integrált(fos) videókártyával..igaz sűrűn diaképet néztem (azóta már beruháztam egy konzolra) de ment! Ezen meg főleg! A Cod-ok nincsenek rosszúl optimalizálva, sőt még kijátszottam a MW3-at is ugyanezen a gépen és még jobban futott mint a Black ops. Valószínű a gépedben valami nem szereti, vagy valamelyik driver-ed frissítésre szorúl, de a lényeg: ezen a konfigon simán elfut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!