Call of Duty Black Ops (COD7) probléma? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval tegnap itt voltak nálunk az unokatesómék és hát megvan a COD7 eredetibe.Nem akartam engedni , hogy játszon vele mert lerontja a statomat megvesz mindent stb. De hát anyám rám szólt ,hogy engedjem meg neki megengedtem.Engem pedig lehívtak a haverok focizni le is mentem ő addig játszott.Ma játszani akartam vele és amikor elindítom connectel és utána ez a kép fogad: [link] Mint az így mostmár kiderült letöltött hozzá nagyjából 20 féle hackot és hát bannoltak engem. Nos eredeti a játék steammel van aktiválva az accountomhoz. Próbáltam azt , hogy másik steam accal próbálom feltelepíteni de kiírja hogy a régi accomnál már használva van a telepítő kód. Nézegettem oldalakat , hogy hátha van valami program amivel fel lehet oldani a ban-t. Nem tudom hogy a steam accountomat bannolták a játékról vagy a cod accot.Esetleg valahogy úgy nem lehet megoldani hogy ajándékként elküldöm a másik steam accomra a játékot? Vagy legalább azt megtudni hogy meddig nem tudok játszani mert érdekelne hogy akkor a játékra költött pénz az akkor "ki lett dobva" vagy még tudom használni a játékot. Tehát az érdekelne hogy fel lehet e oldani és ha igen hogyan vagy hogy meddig tart vagy milyen módon tudnék újra játszani vele (azon kívűl hogy megveszem még egyszer) Válaszokat előre is köszi.:)))))2012. szept. 18. 17:59
1/2 anonim válasza:
Ha hack miatt bannoltak akkor azzal a játékkal többet nem tudsz játszani! Soha! Attól még a steam accountod megmarad!
2/2 anonim válasza:
Gratulálok az unokatestvérednek! Hány éves? 12? -.-
Szerintem vetesd meg vele újra a játékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!