Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játék a Total War?

Milyen játék a Total War?

Figyelt kérdés
Küldetéseket kell benne csinálni,vagy én választom,hogy kit akarok megtámadni?Építhetek városokat?Hódíthatok benne?Lehetek benne Magyarországgal?Meghódíthatok benne más országokat,más területeket?Vagy akár egész Európát?

2012. szept. 29. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy sorozat.

Vannak benne küldetések is, de nem muszály megcsinálni őket, csak bónuszokat(pénz, egységek stb.) hoznak.

A városok már megvannak, fejleszteni lehet ezeket.

Lehet hóditani, ez a játék lényege.

A hunokkal lehet lenni és a szkítákkal is a Barbarian Invasion-ben.

Az egész mapot el lehet foglalni, ha a célkitűzések teljesítése után továbbjátszol.

2012. szept. 29. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és a Medieval 2-ben lehet konkrétan a magyarokkal is, de előtte meg kell nyerni a játékot.
2012. szept. 29. 14:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Hogy érted,hogy meg kell nyerni?

De pl,ha Magyarországgal vagyok,akkor megtámadhatom pl.Bécset és hozzácsatolhatom az országomhoz?És más országok is megtámadhatnak engem?

2012. szept. 29. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Indítasz akármelyik országgal és beállítod a célkitűzéseket pl.: 15 település(provincia) elfoglalása, vagy X frakció megsemmisítése, ha ezt teljesítetted, megnyerted és onnantól játszható.

Igen, támadhasz és téged is megtámadhatnak, az elfoglalt terület az országhoz csatolódik.

2012. szept. 29. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Rákerestem és találtam is róla videót: [link]
2012. szept. 29. 14:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.És,ha elfoglalok egy területet,akkor fognak ott lázadozni?Számít itt a nemzetiség?Kell bányát építeni,nyersanyagokat szerezni?És indíthatok kalandozó hadjáratot is?
2012. szept. 29. 15:58
 7/8 A kérdező kommentje:
És itt is számít az idő?Úgy értem,hogy hódítanak a törökök és bizonyos idő után már itt lesznek Magyarország határán?Itt is kell ellenük harcolni?Vagy itt minden megmarad úgy,ahogy volt?
2012. okt. 4. 19:28
 8/8 A kérdező kommentje:
És mekkora a határ?Pl.ha Oroszországgal vagyok,akkor meghódíthatom Szibériát?Vagy elmehetek hódítani a Közel Keletre,vagy Afrikába is?
2012. okt. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!