Vajon melyik érné meg jobban? A Wii, a Playstation3 vagy az xbox 360?
Helló!
Már rengetegen feltették ezt a kérdést ezen az oldalon, nézz csak utána, ha az én véleményemre vagy kíváncsi, akkor pedig privátban várom a leveledet és részletesen leírom a konzolok előnyeit, hátrányait stb.
Ui.: Ha írsz privátban, ne csodálkozz, ha később írok.(1. nyaralni megyek, hét vége felé térek vissza, akkir összedobom, ha tényleg kell egy kis segítség;)
Saját véleményem szerint Xbox360. Nekem is ilyen masinám van.
Xbox360 előnyök: istenkirály grafika, minden jó játék.
Xbox360 hátrányok: sajnos elég sok hibás, de ha fel huzatod benne a ventilátort, semmi baj nem lesz.
PS3 előnyök: szintén király grafika, csupa jó játék.
PS3 hátrányok: nem lehet flash-elni, chip-elni, tehát, csak eredeti játékokat visz.(az meg kicsit drága)
Wii előnyök: mókás, sok oldalu
Wii hátrányok: rosszabb grafika, kevés jó játék(bár ez vélemény kérdése, de általában csak sport vagy ilyen komolytalan játékok.)
Nagyjából ennyi! Remélem tudtam segíteni!
Nekem Wii-m van, mert a Wii-s játékok tetszenek a legjobban, de hardverileg a ps3, és a 360 a jobb!
Viszont a két gép közül, sokkal inkább ps3-at vennék, mert:
A három konzol közül, a legtovább a ps3 fog életben maradni..!
-Blu ray
-3D-s támogatás stb...!
Blu ray a jövő, és hát a3D is csak most jövöget be! Szal a következő x-box fogja azt tudni, mint a mostani ps3(nem a grafikáról beszélek!) A sony nagyot húzott ezekkel a lépésekkel!!!!
A ps3, és a 360-on inkább akció, autós játékok vannak többnyire, (főleg ps3-an), persze nem csak ilyen játékok!
Wii-re viszont sok barátibb játék van...! Én ezért vettem Wii-t!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!