Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Prince of persia-ban the...

Prince of persia-ban the forgotten sands-ben elakadtam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ott vagyok ahol először menekülök a nagy ellenség elől már nemtudom mi a neve :P szóval van a vizesés kétfelöl egy házban és a pricoló vizek felmegyek szettöröm a szobrot majd felmegyek még tovább ahol egy arany akrobata rúd van azt mikor elérem akkor hallatszik,hogy valami kinyilik de előttem az ajtó nem.Szóval töltöttem le skidrow crackfix-t leakartam egy bizonyos dvd5 verziot letölteni amiben már nem lenne hiba ezt kerestem kaptam de sehol nem tudtam letölteni esetleg valaki tudna linkelni valami hatásos crack-t vagy ezt a dvd5-t?

2012. szept. 27. 21:29
 1/4 A kérdező kommentje:
megoldottam kiisvittem a játékot gyors vagyok vagy 3 nap alatt elsőre habár az semmi a ww-t reggel-től estig kivittem mondjuk akkor több időm volt a tfs-t suliközben vittem :P
2012. szept. 28. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
amugy akit érdekelne ugy oldottam meg hogy letöltöttem 2 fajta crack-t Mikor egyik helyen bugolt akkor ott a másik cracket tettem be ha még1x előfordult meg 1x crackeltem a másikkal cserélgettem és nemkellett sokx kb csak 4x ha kellett crackelni vagy meg annyi se
2012. szept. 28. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
nem tudok linkelni ha valakit érdekel a dolog akkor irjon ide vagy pm-be és elküldöm
2012. szept. 28. 18:05
 4/4 glitch669 válasza:
patch?
2013. jún. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!