Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Prince of Persia the Forgotten...

Prince of Persia the Forgotten Sands: Nem nyílt ki az egyik ajtó. Nem nyílt ki az egyik ajtó. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár napja letöltöttem és feltelepítettem. Mindent Úgy csináltam ahogy kell. Elindítottam a játékot minden rendesen működik. Amikor a dzsintől megkaptam azt a képességet, hogy megállítom a vizet az után jön egy kicsit bonyolultabb rész és a végén van egy ajtó, amit a földön lévő fura mintájú kővel lehet kinyitni. Ennél a kapunál van tüske a földön és a falból jönnek ki a nyilak. Ráálltam a kőre, de az ajtóval nem történt semmi. Nem tudom mit csináljak... Gondoltam ha elkezdem újra a játékot majd jobb lesz és kinyílik, de nem most sem történt semmi. Milyen módszerrel tudnám megoldani a problémát? Ha letöltök valami cracket akkor talán jó lesz? Ha igen, akkor tudnátok küldeni linket?

2012. szept. 18. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezzel a problémával eddig 10ezer ember állt elő legalább:D:D:D:D

A probléma nem egyedi, illegális változatnál, az új crack-el próbálkozhatsz, de elvileg még nem oldották meg:D

2012. szept. 18. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Mer nem eredeti. Na skidrow

crackfix, vagy én inkább a dvd 5-

ös szaby59-es verziót ajánlom

ami csak 2 gb, és végül is a

crackje ofline orbit-os olyan

mintha eredeti lenne. Nekem is

volt ez a hiba de abban már nem

volt. Ja nem tudok linket küldeni

keresd meg sok helyen fent van.

ezt írtam az anak aki ugyanezel jött, van rá megoldás két módszeres válaszd ki a szimpatikusabat. :D

2012. szept. 18. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Kérdező:

Köszönöm, letöltöttem egyet és működött ennél az ajtónál. Tovább mentem és jött egy olyan ajtó ami élőt víz falon kellett ugrásokkal felmennem és ott jött egy olyan kinyitó amin pörögni kell és a súlya lehúzza. Itt sem nyílt ki a velem szembe lévő ajtó... Szintén nem tudom, hogy mit csináljak. :D

2012. szept. 18. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Szedd le a szaby59-es 2-3gb-t abban egy hibát sem találtam :D Offline Orbit a legjobb idáig :D
2012. szept. 18. 20:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem ezzel már működni fog.
2012. szept. 18. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
kérdező én pont igy voltam skidrow crackfixxel ment a nyilas resznel majd pont ugyanott akadtam el ahol te szoval mar cska a szaby-s rész a reményem :P
2012. szept. 27. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!