Hogy tudnám kinyitni az ajtót? (Mosógép)
Már leeresztettem, sajnos az sem segített. Angolul találtam ezt a leírást:
Itt ha jól értem azt írják, hogy le kell szedni a gép tetejét, és úgy belül matatni?
Ugyanilyen mosógépem van, a napokban én is szenvedtem vele ( nekem egy zokni került a dob mögé, majd a szivattyúhoz).
ÁRAMTALANITSD , húzd ki a konnektorból!
Kinyitni vizzel feltöltve nem tudod, le kell engedni.
A gép elején, alul van egy fekete müanyag, két rögzítővel, ezeket egy pénzérmével elfordítod, és leszeded.
FELMOSORONGYOT, VÖDÖRT, TÁLCÁT készíts oda.
A bal oldalon van a szivattyú tisztítónyilása, (én eléraktam egy tálcát, csak ez fért alá) csavard el balra, és óvatosan KICSIT húzd ki. A VÍZ ÖMLENI FOG! (ha megtelik a tálca dugd vissza, vizet öntsd ki)
Ha sikerült a gépből a vizet ily módon leereszteni, már ki kell tudod nyitni az ajtaját.
Ellenőrizd, nem került a szivattyúhoz valami kosz, ruhadarab, ami a müködést akadályozná.
Kiüritve, a szivattyúnál a záró visszatekerve, helyezd áram alá, és próbáld ki, például centrifuga programon, a motor müködik-e.
Hibalehetőség még a bekapcsoló gomb és a programkapcsoló, de szakértelem nélkül ne piszkáld! (csak ha van elektromosághoz értő ismerős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!