Hogyan lehet rögtön kinyitni egy elöltöltős mosógép ajtaját, ha félbeszakítottam egy programot?
"miközben ezerrel pörög a centrifuga!"
De ha már leállt az egész program akkor nem értem miért kell 5 percet várni.
"De ha már leállt az egész program akkor nem értem miért kell 5 percet várni."
A kérdésben pontosan arról van szó, hogy MEGSZAKÍTVA van a program, tehát nem futott végig! Az ajtónyitás késleltetése biztonságtechnikai előírás, legfeljebb az időtartam hosszát lehet kifogásolni, de emiatt a gyártónál kell reklamálni.
Nekünk fél éves /AEG/ van,de progi végén azonnal nyílik.
Ha program közben állítom le,el kell tekerni "0" állásba akkor is.
Így megszakad a program az igaz. Hogy folytatódjon....azt még nem próbáltam.
Persze van értelme ennek a biztonsági intézkedésnek, de annak nincs, hogy nem lehet felülbírálni.
Rendszerint amiatt kellene egy ilyen funkció, mert indítás után derül ki, hogy kimaradt egy ruhadarab, amit még be kellene dobni.
De vehetnénk azt az esetet is, hogy teszem azt beraktad a tengerimalacodat a mosógépbe (vagy bármit amit nem szeretnél alaposan kimosni, pl. zsebkendő) és öt perccel később veheted csak ki, minthogy észrevetted.
Sajnos Nálunk nem tárcsás a mosógép, hanem gombok vannak.
Megnéztem a kézikönyvét is, de ott sincs semmi a kinyitásról.
" Hogy ne felejtsd el megvárni a dob leállását."
De nem 5 perc amíg leáll a dob. Pár másodperc. Semmi értelme az 5 perces zárnak. Egyébként nálunk van az 10 perc is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!