Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan lehet rögtön kinyitni...

Andor_ kérdése:

Hogyan lehet rögtön kinyitni egy elöltöltős mosógép ajtaját, ha félbeszakítottam egy programot?

Figyelt kérdés
Nálunk kb. 5 percig egy relé megakadályozza, hogy ezt megtedd. Nem lehet kinyitni a mosógép ajtaját, még akkor sem, ha ki van húzva a konnektorból. Biztos van erre valami trükk a szervizekben, hogy ezt gyorsan felül lehessen bírálni.
2011. febr. 6. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előltöltős mosógépeknél Akkor sem lehet kinyitni az ajtót, ha van még benne víz, mert kifolyhat. Nem értem, miért nem lehet megvárni a biztonsági retesz kioldását? Én eleve összekészítve mosok. Ha valami kimaradt, majd megy a következővel. Miért gond ez? Tudomásul vettem, hogy a mosógépem ilyen már harminc éve, és így rendezem a dolgaimat. Nem ügy.
2011. febr. 13. 18:57
 12/12 Morning válasza:
Pont pár órája, hogy 'szenvedtem azzal, hogy kinyíljon a mosógépem ajtaja. Vártam, konnektorból is kihúztam, semmi. Próbáltam a 'madzagos megoldást, de azzal nem nyílt ki. Végül maradt a villa nyele, amit eleinte nem akartam kipróbálni, tartván attól, hogy túl drasztikus. Szóval egy kis-villa nyelét oda feszítettem be, ahol az ajtót záró fém akármi van, közben nyomkodva a kinyitó gombot, és két pillanat alatt kinyílt... És még csak baja sem lett, legalábbis látható nem.
2016. márc. 17. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!