Miért nem indul az Assassin's Creed II?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja kivittem de most elakartam indítani és ezt írja "Unable to find the Ubisoft Game Launcher, please re-install Assassin's Creed II"Már ujra raktam 3x is de ha máshonnan indítom akkor is ezt írja LEszedtem a dvd5 öst és a skidrow osat is és szintén ez a baj..2012. szept. 22. 07:41
1/7 A kérdező kommentje:
És aki azzal jönne hogy vegyem meg annak üzem hogy az eredeti se volt jó mert nem tudta beolvasni a gépem a karcok miatt...:/
2012. szept. 22. 07:45
2/7 anonim válasza:
crackeld meg a ubisoft launchert. azt ami külön van .
3/7 A kérdező kommentje:
És holvan az a fájl?
2012. szept. 22. 08:26
4/7 anonim válasza:
Akkor valami ultraszutykot vettél, tehát a SAJÁT HIBÁD... Vagy csak kamuzol, és nem vetted meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Úristen bizkit te akkor szarvagy mindenki oltasz itt az oldalon h miért nem eredeti.. NEKEM IGEN IS EREDETIVOLT ÉS AZ ÉN HIBÁM VOLT HOGY ODA ADTAM VALAKINEK AKI NEM BECSÜLTE MEG! De gondolom neked mennyi eredeti játékod lehet amúgy..:) Ne írj vissza mert csak az időmet húzod..
2012. szept. 22. 11:17
6/7 anonim válasza:
Az a jó ha húzom az időd hej'! Akkor mi van ha odaadtad olyannak aki összekarcolja? Miért adtad oda neki? Ja, és képzeld el mennyi eredeti játékom van... Elképzelted? Megvan? 26 (nem olyan sok, de azért bővül).
Majd akkor pampogj ha megtanultál írni.
7/7 anonim válasza:
Szia! Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés. De meg van a megoldás. Nekem is ugyanez a problémám volt... És egyféleképpen tudtam megoldani... Persze eredeti cd-vel! Az ubisoft launchert egyszerűen nem akarta feltelepíteni, ezért feltelepítettem egy másik gépre... Nem az egész játékot hanem csak az ubisoft launchert... Megkeresed azt a mappát át másolod pendrive-ra, vissza mész a gépedhez és a ubisoft game launcher mappát át helyezed simán az ubisoft mappába... Ezutéán már csak crackelni kell... Hát elég szomorú hogy eredeti játékot crackelni kell de hát ez van. Dll fájlt kellet crackelni azt lebírod simán tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!