Shadee813 kérdése:
Miért nem indul el az Assassin's creed Revelations?
Figyelt kérdés
letöltöttem a skidrow-ot és meg is crackeltem meg minden úgy ahogy kell de amikor el akarom indítani megnyitja az ablakot mintha elindulna aztán bezárul és nem történik semmi, pedig még az 1.01-es patch-et is felraktam.
A válaszokat előre is köszönöm
2012. máj. 23. 14:17
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy a patch-nek is kell külön crack fájl!
2/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom már néztem videókat is és mindent ugyan úgy másoltam be mindenhova de nem sikerült :S
2012. máj. 23. 15:10
3/10 A kérdező kommentje:
De egyébként a skidrow mappa tartalmát csak a játék fő könyvtárába kell bemásolni? mert a videókban csak oda másolták be vagy csak azt mutatták.
2012. máj. 23. 15:24
4/10 anonim válasza:
Sajnos szenvedtem vele én is és nekem se működött szóval kapott egy delete-t. Ritka az játék amit nem tudok felrakni de ez kifogott rajtam.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem is elég ritka, de ezzel már 3 napja próbálkozok és már letöltöttem vagy 6x 6 különböző helyről telepítettem vagy 15x de akkor sem sikerült pedig mindig más módon. De akkor sem akarom feladni mert annyira szeretem ezt a gamet:D
2012. máj. 23. 16:36
6/10 A kérdező kommentje:
de hát mindenképp megakarom majd venni de ha már csak 1500Ft az ár különbség ez és a 3 között akkor inkább előbb a 3-at, de ezt is csak azért akarom letölteni mert nehogy az legyen hogy megveszem 8500Ft-ért és aztán meg nem fog tetszeni:D
2012. máj. 23. 16:38
7/10 anonim válasza:
Hát igen úgy látszik hogy a 3 übereli az elődöket a helyedbe én is filóznék rajta melyiket vegyem!
8/10 A kérdező kommentje:
Hát ha a 3-ban is az Ezio lenne mint a revelations-ban akkor még gondolkozni sem kéne:DD
2012. máj. 23. 18:00
9/10 anonim válasza:
hidd el, az eredeti változat el fog indulni! egyébként nem értem hogy mért hisztizik mindenki hogy túl drága, miért nem hajlandók megadni érte a pénzt és megtisztelni ezzel a fejlesztőket! amúgy ha letöltöd a játékot az is olyan mintha bemennél egy boltba és a zsebedben fizetés nélkül kimennél vele- csak itt kevesebb a kockázat- de a lényeg ugyanaz! és hogyha arra vársz hogy 1500ft legyen akkor jobb esetben is még kb. 10 évet várnod kell!
10/10 sootidance33 válasza:
az acrsp nek az ikonon nyomdmeg rajta a jobb klikket és keress rajta olyat hogy kompatibilitási problémák megoldása utána lkikkej a javajoslt beállítások kipróbálása utána a program tesztelése.nekem így elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!