Létezik olyan airsoft pisztoly ami félautomata és NEM elektromos?
Nos, én ugyan nem értek az airsoft-hoz, de mindössze elméleti fizikával nézve a dolgokat, a fegyver elsütésekor ugye az ütőszeg csapódik, ezzel ütközéskor energiát szabadítva fel, amit a műanyag burkolat vezet el. Egy lövésnél nincs probléma, mert elnyeli a rezgés nagy részét a műanyag, a maradékot meg az emberi kéz. De sok lövés egymásutánjában ez a nagy erejű műanyag "ütőszeg" akkora energiát szabadít fel, amit már nem bír el a műanyag, és így szétszakad a fegyver. Az akksis dolgoknál ezt egy kis motor hajtja meg, ami ugye nem fejleszt kifelé irányuló nyomást, csak a fogaskerekekre ható erőt kell eloszlatnia, és ez sikerül is pörgés közben.
Ha esetleg létezne ilyen, akkor bocsánat, legalább olvastál egy kis elméletet :)
Igen van!
Co2-es nek hívják őket, vagy valahol csak "gázos" néven futnak!
Am azt nemtudom hogyan oldották meg, de amit az 1. leírt az ezekre nem igaz!
Létezik ilyen airsoft fegyver.
GBB azaz Gas Blowback CO2 illetve gázos airsoft fegyver néven futnak
Léteznek szintén Gázos De NBB Azaz Non Blowback fegyverek is. Ahogy azt te is leírtad a BB vagyik a lövedék kilövéséra szánt gáz egy részét a fegyver visszavezeti önmagára aminek következtében a a szán hátrasiklik és a kakast felhúzott állapotba helyezi. Onnan már csak az elsütőbillentyű meghúzása a feladat.Gyakorlatilag olyan gyors amilyen gyorsan tudod egymás után elsütni a fegyvert. Műanyag GBB fegyvert nem érdemes venni csak is fémet. Nekem is van lassan 2 éve, nagyon hasznos a közeli célpontokra. Azt hiszem maradéktalanul válaszoltam a kérdésedre.
Ó igen. Rengeteg van a piacon. De okosan. Bocsáss meg hogy kezdőnek nevezlek de ebből a kérdésből azt veszem le most ismerkedsz a sporttal. Szóval.
Az FPS azaz foto per secundum érték az amekkora erővel és sebességgel a fegyver tüzel. ( 24 fps től az emberi szem már szaggatásmentes mozgóképet lát ) Ezeknek a fegyvereknek az átlag FPS értéke 320 és 350 között van. Semmi szükség nagyobbra. Úgy is csak 20 méteren belül használnád. Vásárláskor oda kell figyelni rá hogy a fegyver fém legyen, illetve a legkritikusabb része a tár, hiszen abban van a gáz amivel üzemel. Ha az ereszt akkor bukhatod a pénzt. Szóval ha kéz alól veszel fegyvert kérd meg az illetőt hogy 1 töltésnyit, azaz kb 2-3 tárat ( persze 1 tárral ) hagy lőhess vele. Ha nem hallasz sziszegő hangot ami a gáz szökését jelzi akkor a tár megfelelően működik.
Az összes gázos pisztoly félautomata. Automata pisztolyok is vannak. Ilyen pl a Glock R18-asa.
Úgy keresd hogy GBB
Egy full fém GBB újonnan már kapható 18-20 ért (Army R45 Detonics) Bár használtan 20 körül egész jók vannak.
Köszi a válaszokat. Egy ilyen CO2 patronos gézpisztoly elég.
Egy szép kis Colt M1911. Nagyon jót találtam a neten. És még egyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!