Hány éves kortól lehet elkezdeni a Guitar Hero-t?
Figyelt kérdés
Fiam most 1,5 éves, de már most minden nap gitározni akar. Neten láttam hogy az 5 évesek már expret szinten nyomják, gondolom ahhoz nem árt időben kezdeni a gyakorlást...2009. aug. 1. 07:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kilehet próbálni de persze csak easybe :)
2/4 anonim válasza:
ha gitározni akar, miért nem veszel inkább egy játék gitárt neki ? :D az értelmesebb szerintem.
---
nem a játék ellen vagyok, én is imádom, de szerintem nem árt korán elkezdeni a kulturális nevelést.
3/4 A kérdező kommentje:
2009. aug. 3. 06:33
4/4 anonim válasza:
nyugodtan, örülj neki, 1,5 évesen gitározni akar, akár még lehet belőle zenész is :)
De szerintem a gutira herot ne sokáig erőltesd, vegyél neki gyerek méretű akusztikust, hadd pengessen. Ha megszereti, beirathatod tanárhoz, és tini korára profin fog tudni gitározni ha kitartó... Ha tehetsége is van hozzá, akár nagy bandákba is bekerülhet, de ha hobbiból is jól tud gitározni, az is áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!