Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el nekem a...

Miért nem indul el nekem a WoW Cataclysm?

Figyelt kérdés

Pár hete még ment hiba nélkül. Nem nyúltam bele, csak elindítottam, és WoW Error-t ír ki.. Nem tudom elindítani sem.

"This Application has encountered a critical error:

Program: C:\users\pc\downloads\World of Warcraft\Wow.exe

ProcessID: 2860

File: .\client.cpp

Line: 3623

file: signaturefile

Press OK to terminate the application."

Mi lehet a baja? :S

2012. szept. 18. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De mindenképpen belenyúltál. LAuncherrel vagy valahogy, de megtetted. Ilyenkor nincs más megoldás egy NO-INSTALL-osat kell letöltened. Tudom, mert ez volt velem is. Itt csak ez segít.
2012. szept. 18. 16:45
 2/7 ritkafajta válasza:
93%
Ugyan régebbi a kérdés, de hátha másnak is akad hasonló problémája. Nekem is előjött ez a hibaüzenet. Nálam a 64 bites rendszerrel volt a gond. [link] és innen a client repair pack-ot kell letölteni ami tartalmazza a 3 szükséges 64bites fájlt.
2013. okt. 16. 10:37
 3/7 Ádám9807 válasza:
Köszönm az elöttem szólónak, megpróbáltam és jó lett :DD
2014. júl. 1. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretném megköszönni ritkafajta válaszát! 1 órája kerestem a neten a választ, de EGYEDÜL CSAK a te segítségeddel tudtam elindítani a Catát. Tauri meg *** be, hogy nem írt semmit arról, hogy mi van aki 64 bites windowsal tolja.... Még 1x KÖSZI!:) <3

"ritkafajta nevű felhasználó válasza:

Ugyan régebbi a kérdés, de hátha másnak is akad hasonló problémája. Nekem is előjött ez a hibaüzenet. Nálam a 64 bites rendszerrel volt a gond. [link] és innen a client repair pack-ot kell letölteni ami tartalmazza a 3 szükséges 64bites fájlt."

2014. júl. 2. 19:31
 5/7 dragos11 válasza:
És ha letoltotem mit csináljak vele ???
2014. júl. 8. 19:45
 6/7 Zipike válasza:
A linken nincs már ez a dolog, valaki el bírná passzolni a linket hozzá?
2019. jan. 28. 14:23
 7/7 Zipike válasza:
Lényegtelen már.
2019. jan. 28. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!