Wow mists of pandaria szerverrel kapcsolatos kerdesem lenne. TÖbbi lent?
Eldöntöttem hogy eredeti wow-ozni fogok,ahogy bejön a mists of pandaria.Namost nemtudom hogy a sok szerver közül melyikre menjek.Ezért kérném a segítségeteket.
Szeretem a pvp-t/pve-t egyben,szeretem ha rengetegen vannak,jólenne ha egy két magyar klán is lenne + angol szerver legyen,és eus.
A Bloodscalpon , a Ragnaroson , az Arathoron vannak magyarok , a Bloodscalp 90%a magyar .
Viszont szerintem ne eredetizz most , vagy legalább várd meg a kieg elejét hogy milyen lett , mert ha rosszabb mint a cata akkor nemajánlom .
Inkább akkor GW2 hoszútávon.
szerintem jól teszed ha most kezdesz el wowozni, mert összevonták a battle chest-be az alap wowot a tbc-t és a wotlk-t. magyarul kb 6-7 ezer forintból már meglesz az alap játékod, két kiegészítőd, plusz egy hónap játék.
szerintem felesleges egyszerre megvenni az összes kieget. szerintem elősször vedd meg a battle chestet és ha kitoltad 80-ra akkor utána vedd meg a többit.
ja vissza kérdés lényegére, én a helyedben eldönteném, hogy melyiket akarom jobban, a magyarokat vagy az angolokat. mert amelyik szerveren sok a magyar, ott tényleg sok és ott keresned kell az angolokat.
én személy szerint azért választottam az angolokat, mert ott tanulok is valamit, és haszna is van a játéknak azon kívül, hogy szórakozás. (nehogy azt hidd hogy azért lettem 5-ös angolból mert tanultam nem ám xD)
meg ráadásul én azt vettem észre, hogy a magyarok elég nagy százalékának baromi kicsi a szókincse, iszonyú fiatalok, szemtelenek stb. jó persze vannak jó klánok, de igazából idegesít, hogy ha klánon kívül egy raidban azt hallgatom folyamatosan "te csicska low" meg "hülye noob"... holott persze egyáltalán nincsenek tisztában a jelentésükkel.. ha valaki nem tetszik nekik az már egyből low meg noob.
jó az angolok se szentek, de lássuk be, azért sokkal színvonalasabban viselkednek.
én az argent dawn szervert tudom ajánlani, én ott kezdtem a pályafutásomat, igaz rp szerver, de az semmiben se akadályoz, viszont ott tényleg színvonalasabb játékosokat találsz, mert ott azért meg van húzva a póráz, nem választhatsz akármilyen nevet (ominózus "Killervagyok" meg "Dpshuszar" ésatöbbi..) és nem beszélhetsz akármilyen nyelven nyilvános cseten, mikor millió játékos áll körülötted.
ha azt a szervert keresed amin a legtöbb játékos van akkor az Outland realmet tudom ajánlani. ott van a legtöbb játékos egész európában. gondolkodtam már rajta, hogy karakter transferrel átmegyek, de sajnos nem volt még pénzem átvinni a karimat.
ha rám halgatsz, olyan szerverre mész, ahol keresni kell a magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!