Valaki magyarázza már el nekem hogy a wowban mitkeresnek a kungfu pandák? :DDDlol
Nem tudom , sokan lépnek is le miatta , mindnki gwzni megy .
Nekem az egész kieg olyan felemás , jó is , meg hulyeség is ..
Hogy mit keresnek ? hát elv már a bcbe jöttek volna a draeneik helyett csak aztán mégis ufóztak
SzvSz : szerintem ez a kieg bukni fog , azt majd ki tudja , a gw2vel biztos nagy harcot fog vívni , bár a gw2 az teljesen más megközelítése 1 epikus mmonak
Hülyeség , a blizzard csak kifogyott az ötletekből , mongyuk sztem tök felesleges volt új kasztot és új fajt is indíttani , elégg lett volna 1et , ráadásul ez a monk full hülyeség , bár nem bétáztam csak a béta eleje közepén , a monk tkl op , death touch instan skill 150k 380as item leveller szóval... plusz tök felesleges még 1 hibrid kaszt
A másik nemtudom miért nem veszik észre hogy a játékosok felének nem teccik ..
A wow nem a kinai játékosok miatt keres jól, ott az állam lenyúlja a pénz jó részét, szóval nem a kínaiak miatt rakták most be őket.
már a wc3-ban is megjelentek a pandák, szóval nem most pattant ki a fejükből.
Amúgy a wc3 előtt sok fajról szintén nem tudtunk. Mégse okozott gondot ez akkor.
Most inkább azért sírnak sokan mert ez a divat. Minden játéknál, filmnél, sorozatnál stb vannak ilyen emberek.
Amúgy milyen bugról beszélsz? melyik szerveren játszol?
Sírnak ?
Te tudod mi volt itt a Diablo 3 vagy a GW2 megjelenésének napján ? xD
Diablo 3 késett 1 órát , 1óra alatt a fórumon olyan 10-15ezek postlett hogy miért nem megy ..
én is az első nap kezdtem a diablo 3-al játszani, szóval tudom mi zajlott akkor. Bár nekem nagy problémám nem volt vele, de minden tele volt a login stb problémákról sírókkal. (persze ők jogosan csinálták)
de ami a pandákkal megy, ment az szánalmas.
már a bejelentésükkor tele volt a net gyalázkodó kommentekkel.
Aztán mi lett az egészből? A béta szervereken szinte mindenki csak a pandákkal játszott. Már amikor lehetett mert hihetetlenül nagy tömeg volt ott, állandóan dc-ztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!