Szerintetek mikor fog megjelenni a GTA V PC-n?
Figyelt kérdés
Elméletileg októberi megjelenésről beszéltek, de szerintem később lesz az , 2 meg úgy is konzolon jelenne meg először! Ti mit hallottatok efelől?2012. szept. 6. 12:44
1/10 anonim válasza:
Nam lepne meg, ha úgy lenne, minta GTA IV-nél és a két kiegészítőjénél. Először konzolra, aztán fél-egy év múlva PC-re is.
2/10 anonim válasza:
"We do not have an official release date for GTA 5 yet."
Ebből kiindulva bármi lehet, de úgy karácsony környékére vizionálom, mert akkor nagyobbak az eladások.
3/10 anonim válasza:
Csak nem idén karácsonykor... Amúgy meg MINDEN Rockstar játék május/június hónapokban jelent meg az utóbbi időben (GTA IV, GTA IV Episodes of Liberty City, Max Payne 3, L.A Noire, Red Dead Redemption), tehát ne várj karácsonyi megjelenést.
4/10 anonim válasza:
2013 tavasza vagy a nyara. Addig meg ott az Alvó kutyák. Egyébként a Max Payne 3 pc-és verziójára csak egy hónapot kellett várni. De a Rockstar teljesen kiszámíthatatlan.
5/10 anonim válasza:
Sleeping Dogs?? az nem jó játszatok a spec ops the line-nal :D
6/10 anonim válasza:
A The Line tényleg nagyon jó! Kiváló sztori és hitelesség. A Sleepingdogsban egy Yakuza-GTA klónt látok :/
7/10 anonim válasza:
Beszéltek itt ökörségeket -.- . A Sleeping Dogs egy remek játék, de nem hasonlítható össze a Spec Ops-sal, teljesen más stílus.... Gondolkodni kéne Béláim...
8/10 anonim válasza:
Én nem hasonlítottam össze, csak The Linenak jobb a sztorija még ha nem is sandbox. A SleepingDogs meg egy kalap sz@r, ronda grafikával (mert lássuk be egy AC, vagy egy Batman Arkham rész simán übereli, mint sztoriban, mint megvalósításban. Ha idén jött volna ki a GTA 5, ki sem merte volna adni a Square Enix a SleepingDogs-t. Csak hát ezek a rockerek...És ne érts félre, szeretem a Square Enixet mert egy nagyon JÓ játékuk fog napvilágot látni novemberben, gondolom kitaláltad melyikre gondolok kedves válaszoló. Hát Imádom Tehát Mondhatni Annyira Megszerettem, ezt a másik ötös részt ;)
9/10 anonim válasza:
Én nem hasonlítottam össze, csak The Linenak jobb a sztorija még ha nem is sandbox. A SleepingDogs meg egy kalap sz@r, ronda grafikával (mert lássuk be egy AC, vagy egy Batman Arkham rész simán übereli, mint sztoriban, mint megvalósításban. Ha idén jött volna ki a GTA 5, ki sem merte volna adni a Square Enix a SleepingDogs-t. Csak hát ezek a rockerek...És ne érts félre, szeretem a Square Enixet mert egy nagyon JÓ játékuk fog napvilágot látni novemberben, gondolom kitaláltad melyikre gondolok kedves válaszoló.
Hát
Imádom
Tehát
Mondhatni
Annyira
Nyáladzok, ezután a másik ötös rész után ;)
10/10 A kérdező kommentje:
Én sza..r..ok a többi játékra engem csak a gta 5 érdekel!
2012. szept. 10. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!