Minecraft Tekkit tort szerver?
Üdv.
Nem tudom hallottál-e már a BabilonCraft nevű MC-RPG szerverről. Nos éppen egy dedikált tekkit szervert készülünk elindítani.
Maga a szervergép és a config már kész van, pár napja pedig az rpg szerverről néhány játékos már teszteli hogy minden rendben működik-e. Ha a holnap délelőtti teszt is sikerrel zárul, a késő délután/este folyamán megnyitjuk a szervert a nagyközönség előtt.
Addig is egy kics kedvcsináló Storods jóvoltából:
helo mindenkinek van egy tört szerverem admin moderátor
és staff választás van .sok plugin anyi hogy az adminok alap cucokat adnak álások pl:bányász plugin mester stb.kérlek titeket gyertek a szerveremre
elérhetöségeim:
facebook:Laci László Bolacsek
ip:169.254.162.2
nem álando a szerver
ja még anyit hétközbe fut IJENKOR
3TOL 4IG MINDEN NAP
nyitottam egy no laggos nagyon jó tekkit szerót ahol JÓ A QUERRY és nincs sok tiltott item csak amik kárt okoznak.
gyere te is: 46.107.244.86:25564 (egyenlőre ez az ip. ha lesznek változások kiírom. a szeró non stop no hamachi!)
FastCraft tekkit!
sok event, szép építmények, jófej playerek, kevés lagg, segítőkész adminok (az építészek nem tudnak segíteni)
non stop, jó a quarry!
fastcraft.servegame.com:1 <---- nem írtam el! az servegame nem servergame!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!