Witcher 2, vagy Dragon Age 2?
The Witcher 2-t, ezerszer jobb, mint a Dragon Age 2.
Viszont az előző része, a Dragon Age: Origins szerintem a legjobb RPG, de nem ez volt a kérdés.
És ha ugyan ezt a kérdést tenném fel, csak kettesek nélkül? :)
Tehát Witcher, vagy DAO, vagy esetleg Witcher 2?
Nem mindenkinek ugyanaz az ízlése. Szerintem a Dragon Age: Origins-nél nincs jobb RPG játék, de lehet valakinek pont, hogy a The Witcher tetszik.
The Witcher-nek a 2. része szerintem jobb lett, mint az első - és sok teszt is így vélekedik -, de hát 4 év sok idő, sok minden változott, lehet 2007-ben jobban tetszett volna az első része is, mind grafikailag, mind játékmenetileg.
Ha rangsorolni kellene:
The Witcher < The Witcher 2 < Dragon Age: Origins
Ha egy kicsit is szereted az RPG-t, akkor mindegyik tetszeni fog, egyikben sem fogsz csalódni.
The Witcher első részében sokszor "elaludtam", olyan unalmas hangon szinkronizálták magyarra, de a története ugyanolyan jó, mint a 2. résznek.
Dragon Age: Origins minden percét élveztem, kiegészítőjét ugyanúgy.
Ha "grafikab*zi" vagy, akkor The Witcher 2 minden vágyadat kielégíti.
Mindegyik története nagyon jó, a fejlődésmenet, és a tárgyak is kiválóak.
Nézz meg néhány tesztet, ha nem tudsz dönteni, de én azt mondom a Dragon Age: Origins-szet kár lenne kihagyni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!