Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért Laggol az Assassin's...

Miért Laggol az Assassin's Creed Revelations Win 7-en?

Figyelt kérdés

Processzor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @2.13Ghz

RAM: 4 GB

64 Bites op. rendszer

Minősítés: 5,3

2012. szept. 5. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Kevés a processzorod

2. A videókártyád milyen?

2012. szept. 5. 14:36
 2/7 A kérdező kommentje:
azt Battlefield 3-hoz vettem, úgyhogy azzal biztosan nincs baj. ATI Radean HD 4800 Series.
2012. szept. 5. 14:43
 3/7 anonim válasza:
Hát ha mindent lehuzol low-ra és a felbontást is lejjebb rakod akkor talán nemfog laggolni :) am ez a konfig nem éppen a legjobb a mai gamekhez...
2012. szept. 5. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha mindent lehúzok a minimum-ra akkor furcsa de csak rosszabb lesz. Egyébként nekem csak a hang szaggat de az olyan, mint egy elb@szott Skrillex szám.
2012. szept. 5. 16:17
 5/7 anonim válasza:
az acrew-be nekem is okádék a hang
2012. szept. 6. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gépem van win7-el, és azon semmi gond nincs a játékkal, megy tökéletesen közepes felbontáson. De mivel szőkenő vagyok segíteni nem tudok, esetleg telepítsd újra a wint és frissítsd a drivereket, legalábbis ezt szokták ajánlani nekem ha gond van:)
2012. szept. 7. 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de szerintem az a baj, hogy kevés a processzor teljesítménye. Habár nem biztos.
2012. szept. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!