Nem Indul az Assassin's Creed Revelations, pedig megvettem, nem letöltöttem. Mi lehet a baja?
Azt Írja ki a Ubisoft game launcher, hogy: Failed to launch configuration. Please restart the game (számtalanszor megtettem). If the error persists, please contact ubisoft support.
Ennyit azokról, akik azt mondják, hogy vegyem meg a játékot és semmi baja sem lesz.
Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy beírom googlebe az egész hibaüzenetet, pl. így:
"Assassin's Creed Revelations uplay
"és ide a hibaüzenetet" "
Biztos nem neked ez az első problémád.:)
Köszönöm, egy ismerősöm megcsinálta. Az volt a baja, hogy elötte letöltöttem torrentről a játékot és az felülírt valami belső fájlt, ami késöbb blokkolta a kommunikációt.
Viszont megint új probléma: Nagyon szakad a hang, annyira mint egy rossz Skrillex szám.
Jaj, igen, hogy ez eszembe sem jutott. A C-n kellett kitörölni egy hosts nevű txt fájlt, mert volt crackelt verziód előtte. Nekem is ez volt :) Csak a szöveg alapján nem jött le, hogy ez a gond.
A hangnál nézd meg a beállításaidat vagy próbáld újratelepíteni. Nekem olyan volt néha, hogy csak multiplayerben nem volt hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!