Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem Indul az Assassin's Creed...

Nem Indul az Assassin's Creed Revelations, pedig megvettem, nem letöltöttem. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Azt Írja ki a Ubisoft game launcher, hogy: Failed to launch configuration. Please restart the game (számtalanszor megtettem). If the error persists, please contact ubisoft support.

Ennyit azokról, akik azt mondják, hogy vegyem meg a játékot és semmi baja sem lesz.

2012. aug. 28. 16:37
 1/8 gamergirl91 válasza:
Szerintem nem a játékkal van baj. De ki tudja. amugy meg azt irja ved d fel a kacsolatot a ubisoft supportal. hajrá
2012. aug. 28. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Ubi. Game Launcher frissítése, Vcred, Diretcx. Single vagy multinál van a probléma?
2012. aug. 28. 18:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megoldottam ezt a problémát, azonban fellépett egy új. Amikor beakarok lépni a uPlay-be, azt írja ki, hogy "Bajvan az internetkapcsolattal....".
2012. aug. 29. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy beírom googlebe az egész hibaüzenetet, pl. így:

"Assassin's Creed Revelations uplay

"és ide a hibaüzenetet" "

Biztos nem neked ez az első problémád.:)

2012. aug. 29. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, egy ismerősöm megcsinálta. Az volt a baja, hogy elötte letöltöttem torrentről a játékot és az felülírt valami belső fájlt, ami késöbb blokkolta a kommunikációt.

Viszont megint új probléma: Nagyon szakad a hang, annyira mint egy rossz Skrillex szám.

2012. aug. 30. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaj, igen, hogy ez eszembe sem jutott. A C-n kellett kitörölni egy hosts nevű txt fájlt, mert volt crackelt verziód előtte. Nekem is ez volt :) Csak a szöveg alapján nem jött le, hogy ez a gond.

A hangnál nézd meg a beállításaidat vagy próbáld újratelepíteni. Nekem olyan volt néha, hogy csak multiplayerben nem volt hang.

2012. aug. 30. 18:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy szar még mindig.
2012. szept. 2. 08:21
 8/8 anonim válasza:
és valaki meg mondja hol van ez a hosts txt fájl pontosan?
2013. jan. 11. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!