World of warcraft! Bugos-e a paladin?
Figyelt kérdés
sokan magyarázzák hogy bugos a retri pala sebzése, nem kéne neki annyit sebeznie mint amennyit. nos szerintem ez baromság, olyan nem lehet a wow-ban hogy bugos egy egész kaszt :'D vélemények?2012. szept. 4. 18:28
1/4 anonim válasza:
tauriról van szó? akkor a válasz = nem csak a paladin bugos
eredeti szerver? akkor a válasz = nem bugos, maximum nincs rendesen balanszolva, vagy pedig azok a "sokan" akik ezt mondják, nem tudnak pala ellen játszani
2/4 A kérdező kommentje:
ja tauri. azon belül is a tauri realm. köszi a választ :) de szerintem más szerókon ugyanakkora gear-ben is ugyanakkorákat sebez ;)
2012. szept. 4. 20:37
3/4 anonim válasza:
Nem más szerókon nem tolnak ekkorát. Egyébként tök mind1 h buggos-e, mert egy skilles kari simán letolja.
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem nem sebez taurin se túl nagyot amúgy. ha meg igen akkor az összes kari túl sokat sebez ;) ja egy igazán jó skilles kari leveri a 4k gs-est is ha nem tök pro, de a skillesnek van vagy 1,5 k gs-e ;) de egy skilles palával szemben nincs sok embernek esélye 1v1-ben :)
2012. szept. 6. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!