Miért van ennyi wowerrorom?
március óta játszok, szeptember elejétől december közepéig nem játszottam. eredetin vagyok, és már márciustól gyakran volt, de csak bizonyos helyeken. nem nagyon értek a gépekhez, de azt tudom, hogy nem jó a videokártyám, főleg a hűtése.. + túl jó a gépembe. bátyám elvileg vesz nekem újat, addig hogy tudnám csökkenteni az errorokat? december óta a nyári időszakhoz képest kevesebb van, whitespringben és swben van a leggyakrabban, tegnap egy quest miatt be kellett menjek egy barlangba, jó, ha fél perceket bírt, de végül is sikerült megcsinálni.. grafika teljesen low-on van, a hűtést nagyjából megoldottam, nem indulgat újra a gép, mégis kapom az errorokat, kb másfél hete.. ötlet?
+1: 51es paladin vagyok, hol tudnék új mountot beszerezni? elefántom van eddig, de már nem is emlékszem hol vettem :D köszi előre is
de mit ír ki a wowerror?
mert abban a szövegben ott lesz a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!