Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van ennyi bajom a WoW-val?

Miért van ennyi bajom a WoW-val?

Figyelt kérdés

Eredetin WoW-ozok. De mostanában annyi bajom van vele. Folyton game cardot kell venni, szerver fizetés, sokszor van szerver frissítés és ha megveszem az 1ik kiegészítőt akk mindig patcheket tölt. ( amikbe van olyan is ami vagy 3 napig tart) Van benne 3 barátom akik teljesen a szívemhez nőttek. Én ugy gondolom, hogy azért játszok mert ők ott vannak. lehet hogy ha nem lennének fel mennék fullra utánna már nem is játszanék. Én próbálok mindig vmi új dolgot keresni de nem bírok elszakadni tőlük, és a játéktól! Hogyan tudnék leszokni? Ha átmennék törtre talán leesne a vállamról a fizetések gondja...viszont azokat nem tom megcsinálni, egyedül és senki nem tud segíteni.

Kérem, vki segítsen!

2009. júl. 28. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez egy iszonyatosan hülye probléma. Most komolyan azon szenvedsz, hogy gamecardot kell venni (amit amugy fizethetsz bankkártyáról havonta, ki sem kell mozdulni), meg meg kellett venni három játékot? A játék meg patchel magától, de komolyan, az ég egy adta világon semmit nem kell csinálnod, csak játszani, és jól érezni magad a barátaiddal. Ha meg nem akarsz Wowozni, mondd meg a barátaidnak, ha tényleg annyira jóban vagytok, ettől még maradhat ugyanolyan jó és intenzív a kapcsolatotok.
2009. júl. 28. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szokj rá egy másik MMORPGre

pl. Guild Wars,Warhammer online,Lord of the Rings online...

Gondolom van MSN,Ventrilo/Teamspeak vagy Skipe ahol tudtok dumálni és szerintem nemárt új barátokat megismerni.

2009. júl. 30. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
3napig tölt 1 patchet, lol neked sincs sok eszed, ne a blizzard updaterrel csináld--- www.wowwiki.com/patch_mirrors
2009. aug. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!